Δευ05132024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τραγωδία: 4 οι νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης της ένοπλης εισβολής σε ναυτιλιακή εταιρία (UPD)

0astynomia

Τέσσερις νεκροί είναι τελικά ο τραγικός απολογισμός της εισβολής ενόπλου το πρωί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τη ζωή τους έχασαν από τις σφαίρες του δράστη η ιδιοκτήτρια της εταιρείας, Μαρία Καρνέση, ο γαμπρός της που ήταν συνιδιοκτήτης και διαχειριστής της εταιρείας, Αντώνης Βλασάκης και ένας καπετάνιος υπάλληλος της εταιρίας. Νεκρός επίσης είναι ο δράστης, ο οποίος βρέθηκε με το όπλο δίπλα του στο υπόγειο του κτιρίου από τους αστυνομικούς της ΕΚΑΜ που τον αναζητούσαν. Ο δράστης ήταν 70χρονος αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος είχε απολυθεί πρόσφατα από την εταιρεία, όπως κατέθεσαν άλλοι εργαζόμενοι. Αυτή την ώρα γίνεται έρευνα από την Ασφάλεια για τις συνθήκες του τραγικού περιστατικού.

Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα - Πληροφορίες για έναν νεκρό και δύο τραυματίες

Ένοπλος εισέβαλε το πρωί της Δευτέρας σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα, επί της συμβολής οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ένοπλος άνοιξε πυρ κατά των εργαζομένων και μέχρι στιγμής υπάρχουν τουλάχιστον τρεις τραυματίες. Σε άλλες πληροφορίες γίνεται λόγος για έναν νεκρό και δύο τραυματίες.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, φέρεται να είναι πρώην εργαζόμενος στην εταιρεία με καταγωγή από την Αίγυπτο. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή ενω έχει σπεύσει και ασθενοφόρο. Ο δράστης, συμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκεται εντός του κτιρίου της ναυτιλιακής.

Δήλωση Σπύρου Καρνέση για την αιματηρή επίθεση στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας

«Η οικογένειά μου και εγώ δηλώνουμε βαθύτατα συντετριμμένοι από το τραγικό και αναπάντεχο γεγονός που έπληξε την οικογένειά μας και οδήγησε στην απώλεια της αδελφής μου Μαρίας, του γαμπρού μου Αντώνη Βλασσάκη και του συνεργάτη μας Ηλία Κουκουλάρη. Η ανείπωτη θλίψη των στιγμών επιβάλλει τον ελάχιστο σεβασμό στον πόνο και το πένθος των οικογενειών μας. Παρακαλούμε να αποφεύγεται κάθε συσχέτιση με οποιαδήποτε άλλη υπόθεση.

Καπτα – Σπύρος Καρνέσης»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter