Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Inmarsat: Πρόεδρος της Μονάδας Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων ο Ben Palmer

0dori

Ο Inmarsat, ο παγκόσμιος ηγέτης στις κινητές δορυφορικές επικοινωνίες, ανακοίνωσε σήμερα ότι ο Ben Palmer θα ενταχθεί στην εταιρεία ως Πρόεδρος της Μονάδας Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων στις 8 Νοεμβρίου 2021.

Πιο πρόσφατα επικεφαλής του τμήματος Συστημάτων Αποστολής της Northrop Grumman σε όλη την Ευρώπη, ο Ben φέρνει 25 χρόνια εμπειρίας στην προώθηση μετασχηματισμένων αλλαγών στις βιομηχανίες που είναι βαριές στην τεχνολογία, συμπεριλαμβανομένης της ναυτιλίας, με ισχυρή πελατοκεντρική εστίαση και ιστορικό επίτευξης αποτελεσμάτων.
«Ο Inmarsat είναι μια εταιρεία με αυξανόμενη δυναμική και είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Ben Palmer στην εκτελεστική μας ομάδα και ως πρόεδρο των ναυτιλιακών μας δραστηριοτήτων σε αυτή την κρίσιμη στιγμή», δήλωσε ο Rajeev Suri, Διευθύνων Σύμβουλος του Inmarsat. «Υποστηριζόμενη από τις κορυφαίες τεχνολογικές πλατφόρμες μας, συμπεριλαμβανομένων των δικτύων ORCHESTRA και ELERA που ανακοινώθηκαν πρόσφατα, ο Inmarsat οδηγεί σε μια βήμα-αλλαγή στην ανάπτυξη. Η πελατοκεντρικότητα είναι κεντρική σε ό,τι κάνουμε και ο Μπεν είναι ο ιδανικός ηγέτης για να υποστηρίξει τους ναυτιλιακούς συνεργάτες και πελάτες μας καθώς περιηγούνται σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο και αγκαλιάζουν τα οφέλη της ψηφιοποίησης.»
Ο Inmarsat κατέχει ηγετική θέση παγκοσμίως στη συνδεσιμότητα θαλάσσιων δορυφόρων για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, παρέχοντας τις πιο ευέλικτες και αξιόπιστες υπηρεσίες επικοινωνίας για τις λειτουργίες των πλοίων και την ευημερία του πληρώματος. Από την εισαγωγή του Fleet Xpress (FX) το 2016, έχει γίνει η κορυφαία πλατφόρμα ψηφιακής συνδεσιμότητας του κλάδου και είναι πλέον εγκατεστημένη σε πάνω από 11.000 σκάφη.
Ο Rajeev Suri συνέχισε: «Θα ήθελα να αποτίσω φόρο τιμής στον Ronald Spithout για τη μακρά και διακεκριμένη καριέρα του στον Inmarsat και τα χρόνια υπηρεσίας του στους ναυτιλιακούς πελάτες και συνεργάτες μας. Η ηγεσία του βοήθησε να γίνει ο Fleet Xpress η επιτυχία που είναι σήμερα και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι οι ναυτιλιακές μας επιχειρήσεις συνεχίζουν να παρουσιάζουν βελτιωμένες επιδόσεις που αποτελούν στέρεες βάσεις για το μέλλον. Ευχόμαστε στον Ρόναλντ κάθε επιτυχία στο μέλλον."

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter