Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο COVID-19 «έκλεισε» και τον ΙΜΟ

0IMO

Κλείνει και ο Διεθνής Ναυτιλιακός Οργανισμός (ΙΜΟ) λόγω της επέλασης του COVID-19 στο πλαίσιο των μέτρων ασφαλείας και των συστάσεων που παρείχε η Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) και η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

Όπως ανακοινώθηκε χθες αναβάλλονται οι κατωτέρω προγραμματισμένες συνεδριάσεις
- 7th meeting of the Intersessional Working Group on Reduction of GHG Emissions from Ships, scheduled to take place from 23 to 27 March 2020;
- 33rd meeting of the E&T Group (IMSBC), scheduled to take place from 23 to 27 March 2020;
- 75th session of the Marine Environment Protection Committee (MEPC), scheduled to take place from 30 March to 3 April 2020.
These postponements are in addition to those already announced on 6 March, specifically the postponement of:
Οι αναβολές αυτές είναι επιπλέον εκείνων που έχουν ήδη ανακοινωθεί στις 6 Μαρτίου, και συγκεκριμένα:
-meeting of the Scientific Group of the London Convention and London Protocol scheduled to take place from 9 to 13 March 2020; and
- 107th session of the Legal Committee, scheduled to take place from 16 to 20 March 2020.
Η Γραμματεία του IMO θα συνεχίσει να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις που σχετίζονται με το COVID-19 και θα παρέχει συμβουλές το συντομότερο δυνατόν για τις μελλοντικές εξελίξεις. Η αναδιάταξη των συνεδριάσεων που αναφέρονται παραπάνω θα ανακοινωθεί εγκαίρως ώστε οι αντιπρόσωποι να προβούν στις κατάλληλες ρυθμίσεις. Περαιτέρω ενημερώσεις σχετικά με άλλες συναντήσεις που έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο θα παρασχεθούν το συντομότερο δυνατόν.
Στο μεταξύ θετικό στον COVID-19 βρέθηκε εργαζόμενος στο κτίριο του Οργανισμού και με βάση το πρωτόκολλο ασφαλείας έχουν ενημερωθεί όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του. Ο Οργανισμός έκλεισε τις πύλες του από χθες και μέχρι την Δευτέρα 16 Μαρτίου. Ο ΙΜΟ ακύρωσε ομαδικές επισκέψεις και άλλες εξωτερικές εκδηλώσεις μέχρι τις 15 Απριλίου και "αποθάρρυνε ενεργά" οποιεσδήποτε κοινωνικές επισκέψεις στο κτίριο από την Τρίτη και ύστερα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter