Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ICS: Στα πιο ποιοτικά νηολόγια το ελληνικό

ics flagstates

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) δημοσίευσε τον πίνακα επιδόσεων του κράτους σημαίας, ένα ετήσιο ενημερωτικό δελτίο, το οποίο υποστηρίζεται επίσης από την ένωση ασιατικών πλοιοκτητών (ASA) και τις ενώσεις εφοπλιστών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας (ECSA), και το οποίο παρέχει μια ένδειξη της απόδοσης των επιμέρους διοικήσεων σημαίας.


Από τότε που ο Πίνακας ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια, το ICS δηλώνει ότι ήταν ικανοποιημένο από τη συνεχιζόμενη βελτίωση, των επιδόσεων. Μεταξύ των δώδεκα μεγαλύτερων κρατών σημαίας, τα οποία ευθύνονται για το 80% της παγκόσμιας εμπορικής χωρητικότητας, κανένας από αυτά δεν έχει περισσότερους από έναν πιθανό αρνητικό δείκτη και εννέα από αυτά δεν έχουν καθόλου αρνητικούς δείκτες. Στα εννέα μεγάλα νηολόγια χωρίς αρνητικούς δείκτες περιλαμβάνεται για μια ακόμη φορά το ελληνικό νηολόγιο.
Σκοπός του Πίνακα του ICS είναι να ενθαρρυνθούν οι πλοιοκτήτες να εξετάσουν τις επιδόσεις ενός κράτους σημαίας πριν το χρησιμοποιήσουν. Επίσης ο πίνακας αξιολόγησης ασκεί πίεση στις διοικήσεις των κρατών σημαίας να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους τόνισε ο γενικός γραμματέας του ICS, Guy Platten.

Δείτε εδώ τον πίνακα του ICS

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter