Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επιφυλακτική… η COSCO για το δεύτερο εξάμηνο

0Cosco Shipping

Η COSCO Shipping Holdings, η οποία ελέγχει τον τέταρτο μεγαλύτερο στόλο πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο, προειδοποίησε για καθοδικούς κινδύνους στην αγορά, όπου οι ναύλοι μειώνονται.
Το εξωτερικό περιβάλλον γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, με τη γεωπολιτική και τον υψηλό πληθωρισμό να δημιουργούν αβεβαιότητες για το παγκόσμιο εμπόριο και την οικονομική ανάπτυξη, ανέφερε η εισηγμένη στη Σαγκάη και το Χονγκ Κονγκ εταιρεία σε έκθεση αποτελεσμάτων.
Ο ναυτιλιακός και λιμενικός βραχίονας του κρατικού ομίλου China Cosco Shipping Corpo ανέφερε αύξηση 74,5% στα καθαρά κέρδη στα 64,7 δισεκατομμύρια γιουάν (9,4 δισεκατομμύρια δολάρια) για το πρώτο εξάμηνο του έτους, με πλεόνασμα το δεύτερο τρίμηνο αυξημένο κατά 71,4% στα 37,1 δισεκατομμύρια γιουάν.
Ωστόσο, ήταν επιφυλακτική όσον αφορά τις προοπτικές του δεύτερου εξαμήνου, επικαλούμενη προκλήσεις από την πλευρά της ζήτησης και της προσφοράς. «Πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή στον αντίκτυπο του πληθωρισμού στη ζήτηση και τη συμπεριφορά των καταναλωτών», δήλωσε η CSH.
Πηγή: LL

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter