Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Υπογράφτηκαν MOU’s ψηφιακής συνεργασίας μεταξύ DNV, Samsung Heavy Industries και Kongsberg Digital

0DNV SHI MOU

Ο DNV υπέγραψε νωρίτερα σήμερα, στην έκθεση Ποσειδωνία όπου ο DNV γιόρτασε τα 100 χρόνια λειτουργίας της στην Ελλάδα, δύο μνημόνια (MOU’s) με την Samsung Heavy Industries (SHI) και τον Νορβηγικό πάροχο ψηφιακών λύσεων Kongsberg Digital (KD).


Με βάση τα προβλεπόμενα στα MOU’s οι εταίροι συμφώνησαν να συνεργαστούν στενά για τη βελτίωση της επαλήθευσης της υποδομής δεδομένων του DNV, καθώς και για την περαιτέρω ενίσχυση του αντίστοιχου σχεδιασμού σκαφών και συστημάτων της SHI και της KD όσον αφορά την παροχή τυποποιημένης πρόσβασης σε δεδομένα για τους πλοιοκτήτες.
Με βάση τα συνεχιζόμενα έργα έγκρισης τύπου υποδομής δεδομένων (D-inf) που αναλαμβάνουν επί του παρόντος η Samsung και η Kongsberg Digital με την DNV, οι εταίροι αποφάσισαν να εμβαθύνουν τη συνεργασία με το νέο MOU καθώς αποσκοπεί στην ενίσχυση των κανόνων D-Inf του DNV και στην υποστήριξη της μεγαλύτερης απορρόφησης από τον κλάδο. Η Samsung και η Kongsberg Digital θα συμβάλουν ενεργά στην ανάπτυξη των κανόνων D-Inf, παρέχοντας σχόλια σχετικά με τους ισχύοντες κανόνες καθώς και τις μελλοντικές εκδόσεις.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter