Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ο ClassNK χορηγεί έγκριση καινοτομίας για προϊόντα και λύσεις στο CIM του Weathernews

rupoi ploion6

Ο ClassNK έχει χορηγήσει την έγκριση καινοτομίας για προϊόντα και λύσεις στο "CIM (Carbon Intensity Monitoring)", την υπηρεσία παρακολούθησης εκπομπών CO2 που αναπτύχθηκε από την Weathernews Inc.
Τον Ιούλιο του 2020, για την προώθηση της εξάπλωσης και της ανάπτυξης καινοτόμων τεχνολογιών, η Εταιρεία ξεκίνησε την Έγκριση Καινοτομίας ως υπηρεσία ταχείας πιστοποίησης σε συνεργασία με τεχνολογικούς πρωτοπόρους για τη θέσπιση κατάλληλης αξιολόγησης. Μεταξύ των κατηγοριών πιστοποίησης, το "Products &Solutions" καλύπτει τον ψηφιακό εξοπλισμό και την τεχνολογία λογισμικού που είναι εγκατεστημένα για χρήση σε πλοία.
Το CIM είναι η υπηρεσία που αναπτύχθηκε για την απεικόνιση των εκπομπών CO2, υποστηρίζοντας έτσι τη μέτρηση των εκπομπών CO2 και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις των σκαφών.
Ο ClassNK έχει επαληθεύσει τις λειτουργίες του CIM, 1. Δημιουργία υψηλής ποιότητας δεδομένων προέλευσης με τη χρήση προτύπων, 2. Λειτουργία επικοινωνίας από πλοίο σε ακτή, 3. Καθαρισμός δεδομένων από συστήματα πληροφορικής και αναλυτές δεδομένων, 4. Επί του σκάφους λειτουργικότητα επικύρωσης δεδομένων, και εξέδωσε ένα πιστοποιητικό στην Weathernews Inc.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter