Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Η MOL επενδύει στη ρομποτική

0ρομποτ

Mitsui O.S.K. Lines Ltd. (MOL) και Meltin MMI (Meltin) έχουν υπογράψει μνημόνιο (MoU) για την ανάπτυξη τηλεχειριζόμενων ρομπότ σε θαλάσσιες ναυτιλιακές δραστηριότητες.
Στόχος είναι να χρησιμοποιηθούν τηλεχειριζόμενα ρομπότ σε περιοχές όπως επικίνδυνες, χρονοβόρες εργασίες ή καθήκοντα που πραγματοποιούνται σε εξαιρετικά υψηλά και χαμηλής θερμοκρασίας περιβάλλοντα ενώ θα επιδιωχθεί να μειωθεί ο φόρτος εργασίας των ναυτικών, ιδίως σε καθήκοντα που παρουσιάζουν προκλήσεις για την πρακτική λειτουργία.
Η MOL και η Meltin μελέτησαν τη δυνατότητα αντιμετώπισης μιας ευρείας ποικιλίας θεμάτων στη ναυτιλιακή βιομηχανία των ωκεανών, εισάγοντας την τεχνολογία meltin.
Η MOL αναφέρει ότι έχουν σημειωθεί πρόοδοι στο περιβάλλον τηλεπικοινωνιών υψηλής ταχύτητας τα τελευταία χρόνια, βελτιώνοντας τις τηλεπικοινωνίες με τη ρομποτική τεχνολογία τηλεχειρισμού meltin.
Και οι δύο εταιρείες δεσμεύονται να χτίζουν μια στρατηγική σχέση για την εισαγωγή της τεχνολογίας meltin και να προχωρήσουν σε λεπτομερέστερες και συγκεκριμένες μελέτες, οι οποίες οδήγησαν στην ολοκλήρωση του ΜΣ.
Οι εταιρείες θα προωθήσουν τη μελέτη λεπτομερειών ειδικά για διαφορετικούς τύπους σκαφών και διαδρομές για την εισαγωγή τηλεχειριζόμενα ρομπότ και συναφών τεχνολογιών, καθορίζοντας τη σκοπιμότητα εισαγωγής και το επίπεδο της τεχνολογίας τηλεπικοινωνιών επί του πλοίου που απαιτείται στη θάλασσα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter