Παρ05102024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Thenamaris: Ενισχύει την παρουσία της στα LNG Carriers

cooldiscoverer

Ένα ακόμη νεότευκτο πλοίο μεταφοράς υγροποιημένου φυσικού αερίου παρέλαβε πρόσφατα από τα ναυπηγεία η Thenamaris που διευθύνεται από τον Νικόλα Μαρτίνο. 

Πρόκειται για το LNG Carrier «Cool Discoverer», το οποίο είναι μεταφορικής ικανότητας 174.000 κυβικών μέτρων και κατασκευάστηκε στα ναυπηγεία της Hyundai. To πλοίο, που φέρει σημαία Μάλτας, είναι το τέταρτο LNG Carrier του στόλου της Thenamaris και του βραχίονα της Thenamaris LNG που έχει αναλάβει τη διαχείρισή τους.
Η εταιρεία έχει ακόμη ένα υπό ναυπήγηση LNG Carrier, το «Cool Racer», το οποίο πρόκειται να παραλάβει το 2021 από τα ναυπηγεία Hyundai. Το «Cool Racer» θα είναι μεταφορικής ικανότητας 174.000 κυβικών μέτρων και θα φέρει και αυτό σημαία Μάλτας.
Παράλληλα, η Thenamaris έχει ακόμη, υπό ναυπήγηση τέσσερα LPG Carriers. Ο στόλος της Thenamaris αποτελείται συνολικά από 99 πλοία: 67 δεξαμενόπλοια όλων σχεδόν των κατηγοριών, 19 bulk carriers, τέσσερα πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, τέσσερα LNG Carriers και τέσσερα LPG Carriers, στα οποία πρέπει να προστεθούν, όπως προαναφέρθηκε, ένα υπό ναυπήγηση LNG Carriers και άλλα τέσσερα υπό κατασκευή LPG Carrier

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter