Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Maersk Line: Πιλοτική εφαρμογή λογισμικού DNV GL’s ShipManager

maersk-container

Η Maersk Line ξεκινά την υλοποίηση του λογισμικού DNV GL's ShipManager με πιλοτική δοκιμή σε πέντε πλοία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η εγκατάσταση του λογισμικού αυτού στον στόλο της, που αποτελείται από 250 πλοία, έχει προγραμματιστεί για τον επόμενο χρόνο.

Η Maersk επέλεξε το σύστημα αυτό μετά από μια ολοκληρωμένη διαδικασία επιλογής με 26 άλλους προμηθευτές λογισμικού διαχείρισης πλοίων σε παγκόσμιο επίπεδο. Η μεγαλύτερη στον κόσμο ναυτιλιακή εταιρεία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, θα ωφεληθεί από το σύστημα αυτό, μέσα από την αυξημένη αποτελεσματικότητα της διαδικασίας και τη βελτίωση της πρόσβασης και της ανάλυσης των πληροφοριών, που θα της παράσχει.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Λογισμικού, Are Føllesdal Tjønn, ανέφερε ότι η εφαρμογή του συστήματος σε πιλοτικό στάδιο, αποτελεί ορόσημο για το έργο σημειώνοντας ότι όλες οι διαμορφώσεις και ρυθμίσεις έχουν συμφωνηθεί .
«Η ανταπόκριση που έχουμε λάβει μέχρι τώρα από το 15.500 TEU πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ebba Maersk», υπήρξε πολύ θετική. Η εφαρμογή εκτελείται καλά και οι χρήστες έχουν αναφέρει την ευχρηστία του και τον αυτο-επεξηγηματικό χαρακτήρα των μονάδων», τόνισε ο Sebastiaan Van den Wijngaert, Senior Project Manager στη Maersk Line IT.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter