Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

“cargo-partner”: Σιδηροδρομική λύση στην κρίση της Ερυθράς

0MSCΒαγόνια

H “cargo-partner” εισήγαγε καινοτόμες λύσεις συνδυασμένων σιδηροδρομικών μεταφορών, συνδέοντας την Ευρώπη με την Κίνα και αρκετές άλλες ασιατικές χώρες.
Παρουσιάζοντας μια γρήγορη, οικονομικά αποδοτική και φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στις παραδοσιακές αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές, η εταιρία αξιοποιεί την εκτεταμένη τεχνογνωσία του στις σιδηροδρομικές μεταφορές Full Container Load (FCL) και Less than Container Load (LCL) κατά μήκος του Iron Silk Road, διευκολύνοντας την απρόσκοπτη μεταφορά από και προς διάφορους ασιατικούς προορισμούς.
Ανταποκρινόμενη στις προκλήσεις της παγκόσμιας αγοράς θαλάσσιων εμπορευματικών μεταφορών που προέκυψαν από την κρίση της Ερυθράς Θάλασσας, η εταιρία γνώρισε αυξημένη ζήτηση για αξιόπιστες υπηρεσίες διατροπικών σιδηροδρομικών μεταφορών. Διευρύνοντας με επιτυχία το φάσμα της, η εταιρεία προσφέρει πλέον απρόσκοπτες συνδέσεις από και προς πολλές ασιατικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊλάνδης και της Ταϊβάν. Τον Φεβρουάριο του 2024, η “cargo-partner” διαχειρίστηκε μια διατροπική αποστολή FCL από την Ταϊλάνδη στη Σλοβακία για λογαριασμό ενός ευρωπαϊκού κατασκευαστή ηλεκτρικών ειδών.

*φωτό αρχείου

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter