Κυρ04282024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Fast Ferries και Golden Star Ferries ευχαριστούν το λιμάνι Λαυρίου

0Λαύριο

Οι ακτοπλοϊκές εταιρίες Fast Ferries και Golden Star Ferries, με επιστολές τους, εξέφρασαν εγγράφως τις ευχαριστίες τους προς τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου και το τοπικό Κεντρικό Λιμεναρχείο για την οργάνωση του ελλιμενισμού των πλοίων τους, μετά το σοβαρό πρόβλημα που προέκυψε το πρωί της 9ης Σεπτεμβρίου 2023 και είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί το λιμάνι της Ραφήνας, το οποίο είναι η βάση των δύο εταιρειών. Από τις 9 έως τις 12-9-2023 τα δρομολόγια 4 συμβατικών πλοίων τους πραγματοποιήθηκαν από το λιμάνι του Λαυρίου. Ο ΟΛΛ ΑΕ, σε συνεργασία με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου, οργάνωσαν τις προσεγγίσεις των πλοίων, ώστε να εξυπηρετηθεί το επιβατικό κοινό το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από την έναρξη των σχολείων.
Η διαδικασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, δεδομένου ότι ήταν προγραμματισμένα πολυάριθμα δρομολόγια ακτοπλοΐας από τα πλοία που έχουν βάση το λιμάνι του Λαυρίου, οι καιρικές συνθήκες ήταν οριακές, επιβλήθηκε απαγορευτικό απόπλου, ενώ στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα έπρεπε να εξυπηρετηθούν πλοία κρουαζιέρας και Ro-Ro διεθνών πλόων, για τα οποία ισχύουν ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας κατά τον ελλιμενισμό τους.
Τέλος ο ΟΛΛ ΑΕ επιθυμεί να ευχαριστήσει, εκτός του προσωπικού του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου, τις πλοιοκτήτριες εταιρείες και τους πλοιάρχους των πλοίων της Ακτοπλοΐας που ελλιμενίζονται στο Λαύριο, για την κατανόηση που επέδειξαν και τη διάθεση συνεργασίας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter