Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

«Επιμένει» σιδηροδρομικά η MAERSK

0MAERSK train

Η MAERSK ανακοίνωσε την έναρξη μιας νέας σιδηροδρομικής υπηρεσίας διακίνησης εμπορευματοκιβωτίων από τη Βαρκελώνη προς τη Νότια Γαλλία.

Η υπηρεσία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να μειώσει τους χρόνους διέλευσης των θαλάσσιων εμπορευμάτων που κατευθύνονται προς την Τουλούζη, το Μπορντό και τη Λυών, χρησιμοποιώντας τη Βαρκελώνη ως πύλη. Από τις αρχές Νοεμβρίου, τρία εβδομαδιαία απευθείας μπλοκ τρένα θα εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Βαρκελώνης και Τουλούζης, καθώς και μία εβδομαδιαία σύνδεση μεταξύ Βαρκελώνης και Λυών. Επιπλέον, σχεδιάζεται η επέκταση των σιδηροδρομικών συνδέσεων στην ισπανική πλευρά προς την Ταραγόνα και τη Σαραγόσα.
Σύμφωνα με τη MAERSK αυτή η νέα υπηρεσία σκοπεύει να μειώσει τους χρόνους διαμετακόμισης για εισαγωγή και εξαγωγή φορτίου στις περιοχές της Τουλούζης, του Μπορντό και της Λυών έως και 12 ημέρες ή επτά ημέρες κατά μέσο όρο.
Η Maersk λειτουργεί αυτή τη νέα υπηρεσία από άκρο σε άκρο μέσω της δικής της εταιρείας APM Spain Railways και συνεργάζεται για τα τρένα με τους εταίρους Captrain και Naviland.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter