Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Με 300 εκθέτες από 8 χώρες η 9η Διεθνής Έκθεση για Εφοδιαστική Αλυσίδα - Logistics & Επαγγελματικά Οχήματα στις 30 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου 2023

0αποθήκη

Κάθε προηγούμενο αναμένεται να ξεπεράσει σε επίπεδο συμμετοχών η 9η Διεθνής Έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo», που διοργανώνεται από την O.MIND CREATIVES, στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στην Αθήνα, μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου – 2 Οκτωβρίου 2023.

Η ανοδική πορεία της ευρύτερης βιομηχανίας υπηρεσιών για την εφοδιαστική αλυσίδα, material handling, εμπορευματικών μεταφορών και εμπορικού οχήματος αντικατοπτρίζεται και στην μοναδική στο είδος της έκθεση, που συγκεντρώσει περί τους 300 εκθέτες με ξένες συμμετοχές από 8 συνολικά χώρες, εκτείνεται σε 3 εκθεσιακά halls, υποστηρίζεται από 3 υπουργεία και όλους τους Συλλογικούς Φορείς του κλάδου, οι οποίοι εμπλέκονται και στην διοργάνωση των 12 παράλληλων με την έκθεση συνεδριακών events, LOGI.C 2023.

Εγκαίνια με την παρουσία πλήθος επισήμων

H έκθεση θα εγκαινιαστεί επισήμως το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, με την παρουσία της πολιτικής ηγεσίας εκ μέρους του Υπ. Ανάπτυξης, του Υπ. Υποδομών και Μεταφορών και του Υπ. Ναυτιλίας, ενώ ξένες προσωπικότητες του κλάδου των Εμπορευματικών Μεταφορών, όπως εκπρόσωπος του International Road Transport Union (IRU), του European Network of Freight Villages (Europlatforms) αλλά και της Οικονομικής Επιτροπής των Ηνωμένων Εθνών για την Ευρώπη, θα δώσουν, επίσης, το «παρών».

Εκθέματα από 3 και πλέον τομείς

Οι πάνω από 25.000 επισκέπτες, που αναμένεται να παρευρεθούν στην έκθεση, θα έχουν τη δυνατότητα να δουν εκθέματα και να ενημερωθούν για νέες υπηρεσίες από όλο το φάσμα της αλυσίδας εφοδιασμού, των logistics, του material handling, των εμπορευματικών μεταφορών και του επαγγελματικού οχήματος.

A) Υπηρεσίες Μεταφορών & Logistics

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», κάθε βιομηχανική – εμπορική εταιρεία μπορεί να ανακαλύψει συνεργάτες για την Αποθήκευση των προϊόντων της, τη Μεταφορά, την Αστική αλλά και την Εθνική-Διεθνή Διανομή, τις ανάγκες των e-shops κ.λπ.

B) Εξοπλισμός Αποθήκης – Αυτοματισμοί

Στην έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics», παραδοσιακά, οι ενδιαφερόμενοι επισκέπτες βρίσκουν λύσεις για τον Εξοπλισμό κάθε μεγέθους Αποθήκης, λύσεις Συσκευασίας, συμβούλους για την Κατασκευή της Αποθήκης, λύσεις Αυτοματισμών, Robotics και Artificial Intelligence Εφαρμογών σε tailor made λύσεις για μικρές αποθήκες ή μεγαλύτερα Logistics Centers.

Γ) Επαγγελματικό Όχημα & Τεχνολογίες Μεταφορών

Στο πλαίσιο της «Cargo Truck & Van Expo», αντιπροσωπείες επαγγελματικών οχημάτων μεταφορών και διανομών εκθέτουν τα νέα μοντέλα τους σε Van και Βαρέα Οχήματα, παρουσιάζοντας λύσεις ηλεκτροκίνησης, αλλά και διπλού καυσίμου. Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βρουν λύσεις για Αναλώσιμα, Τεχνολογίες Μεταφορών, Leasing Επαγγελματικών Στόλων κ.λπ.

Παράλληλο συνεδριακό πρόγραμμα LOGI.C

Όπως κάθε φορά, στο πλαίσιο της διπλής έκθεσης, τα πολύ-συνέδρια LOGI.C δίνουν ραντεβού με το κοινό τους, σε δύο συνεδριακές αίθουσες και τις 3 εκθεσιακές ημέρες, με 12 θεματικά events, τη συνδιοργάνωση των οποίων μαζί με το περιοδικό SC&L έχουν αναλάβει Συλλογικοί Φορείς του ευρύτερου κλάδου των Logistics και Μεταφορών, όπως και εταιρείες Συμβούλων Επιχειρήσεων, καλύπτοντας ένα μεγάλο φάσμα ενδιαφέροντος για όσα συμβαίνουν στην διεθνή και την εγχώρια αγορά logistics, εμπορευματικών μεταφορών, αυτοματισμών και οργάνωσης αποθήκης κ.λπ.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES, οι περίπου 300 εκθέτες και οι συν-διοργανωτές των συνεδρίων LOGI.C σάς καλούν να δώσετε ραντεβού με την αγορά του μέλλοντος το Metropolitan Expo και στην 9η «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter