Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Και πλωτά cruise terminals…

0floating cruise1

Η ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην μετά-covid εποχή δημιουργεί απαιτήσεις και στον τομέα των υποδομών. Σε αυτό το «σκηνικό» η MEYER Floating Solutions παρουσίασε τους πρώτους πλωτούς τερματικούς σταθμούς κρουαζιερόπλοιων στον κόσμο, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τις λιμενικές υποδομές.


Σύμφωνα με την εταιρία αυτοί οι φιλικοί προς το περιβάλλον τερματικοί σταθμοί παρουσιάζουν μια αποδοτική λύση για τους λιμένες κρουαζιέρας σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα προσέγγιση αντιμετωπίζει τις ανάγκες των λιμένων που στερούνται υποδομών, παρέχοντας παράλληλα την ευελιξία επέκτασης ή μετεγκατάστασης τερματικών σταθμών, εάν είναι απαραίτητο.
Ο Kaj Casén, Διευθύνων Σύμβουλος της MEYER Floating Solutions, δήλωσε: «Οι πλωτοί τερματικοί σταθμοί κρουαζιερόπλοιων μας προσφέρουν μια δυναμική λύση για λιμάνια που αναζητούν απρόσκοπτες επιλογές επέκτασης, διασφαλίζοντας την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη τόσο των δημόσιων όσο και των ιδιωτικών επενδυτών».
Οι πλωτές λύσεις μέχρι το πλήρες μέγεθος του τερματικού σταθμού μπορούν να κατασκευαστούν σε ένα εργοστασιακό περιβάλλον, όπως ένα ναυπηγείο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις τοπικές εργασίες και διατηρώντας πτυχές ασφάλειας και λειτουργικότητας.
Οι τερματικοί σταθμοί διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα σχεδίων που μπορούν να ενσωματωθούν με συμπληρωματικές μονάδες, όπως ξενοδοχεία, εγκαταστάσεις στάθμευσης, κέντρα παροχής ενέργειας και εμπορικά συγκροτήματα.
"Οι τερματικοί σταθμοί μας έχουν σχεδιαστεί σκόπιμα για να είναι αρθρωτοί, δίνοντας τη δυνατότητα στους χειριστές να ανταποκρίνονται επιδέξια στην κλιμακούμενη ζήτηση και να ενισχύουν τις εγκαταστάσεις τους με ελάχιστη πολυπλοκότητα", πρόσθεσε ο Casén.
Κάθε μονάδα κατασκευάζεται στα ναυπηγεία του Ομίλου MEYER, χρησιμοποιώντας ένα περιβαλλοντικά συνειδητό και ελεγχόμενο περιβάλλον.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter