Σαβ05112024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέος… διαγωνισμός στη Βαλένθια για σιδηροδρομικές υπηρεσίες

0RAILFREIGHT3

Διαρκής είναι η αναβάθμιση που επιχειρεί το λιμάνι της Βαλένθια όσον αφορά στις σιδηροδρομικές υποδομές και υπηρεσίες γεγονός που καθιστά σαφές ότι το Ισπανικό λιμάνι έχει αναγνωρίσει την δυναμική των συνδυασμένων μεταφορών ως στοιχείου προσέλκυσης φορτίων.
Στο πλαίσιο του έργου για την ανάπτυξη του εσωτερικού σιδηροδρομικού δικτύου του λιμένα του Sagunto, έχει προκηρύξει διαγωνισμό τεχνικής υποστήριξης για τη διαχείριση του χώρου, την υγεία και τον συντονισμό της ασφάλειας. Αυτή η δραστηριότητα είναι το αρχικό βήμα της PAV προς την κατασκευή του εσωτερικού σιδηροδρομικού δικτύου του λιμανιού του Sagunto. Ο προϋπολογισμός για τη σύναψη συμβάσεων τεχνικής βοήθειας για τη διαχείριση έργων και τον συντονισμό υγείας και ασφάλειας είναι 616.317 €.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η ανάπτυξη του εσωτερικού σιδηροδρομικού δικτύου του λιμανιού του Sagunto αναμένεται να κοστίσει 17,5 εκατομμύρια ευρώ με ημερομηνία ολοκλήρωσης 11 μηνών και περιλαμβάνει το σχεδιασμό μιας εγκατάστασης για εμπορευματοκιβώτια και μια άλλη για αυτοκίνητα.
Το έργο αυτό αποτελεί μέρος της στρατηγικής σιδηροδρομικής κυκλοφορίας του PAV, η οποία περιλαμβάνει δαπάνες συνολικού ύψους άνω των 240 εκατομμυρίων ευρώ και συνδέεται με τον στόχο της απαλλαγής των λιμενικών δραστηριοτήτων από τις ανθρακούχες εκπομπές και της καταπολέμησης της κλιματικής αλλαγής.
Η προώθηση της χρήσης των τρένων στις εμπορευματικές μεταφορές είναι ζωτικής σημασίας για τον στόχο του λιμένα της Βαλένθια να καταστεί ουδέτερος ως προς τις εκπομπές έως το 2030
Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση για τεχνική βοήθεια μπορούν να το πράξουν έως τις 25 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter