Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Διερευνά τον Πειραιά η Samsung

pct

Στις εγκαταστάσεις της PCT S.A. σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται να βρεθούν υψηλόβαθμα στελέχη της Samsung, ενόψει της έλευσης μεθαύριο του Προέδρου και ΔΣ της εταιρείας Βoo-Keun Uoon, ο οποίος θα έχει κύκλο επιχειρηματικών επαφών στην Ελλάδα.

Πληροφορίες που έχουν δει το προηγούμενο διάστημα το φως της επικαιρότητας ήθελαν την Samsung να διερευνά τις γεωστρατηγικές δυνατότητες της χώρας για την διασπορά προϊόντων της προς τις αγορές της Ευρώπης αλλά και των αναδυόμενων αγορών πέριξ της Μ. Θάλασσας

Αν και δεν έχει γίνει κάτι επίσημα γνωστό, τα στελέχη της PCT το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων εταιρειών στο πλαίσιο των γενικότερων προσπαθειών της PCT να αναπτύξει τη βεντάλια των δραστηριοτήτων της από τις εγκαταστάσεις της.

Το διεθνές ενδιαφέρον για το λιμάνι του Πειραιά το τελευταίο διάστημα έχει κορυφωθεί τόσο εξ αιτίας των συνεχιζόμενων διαβουλεύσεων σε κυβερνητικό επίπεδο για την ιδιωτικοποίησή του όσο και από τις πληροφορίες για έλευση της Ρ3 με ότι αυτό θα συνεπάγεται για την ανάπτυξη του δυναμικού του εμπορικού λιμένα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter