Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΛΙΜΑΝΙΑ

Δίπλα στο "Ocean Promise" η "Med Tugs"

Αποτέλεσμα εικόνας για ocean promise

Σε κατάσταση stand-by για την παροχή κάθε απαιτούμενης συνδρομής, βρίσκονται από χθες αργά το απόγευμα τα σκάφη της κοινοπραξίας «Med Tugs», δίπλα στο πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων «Ocean Promise», μεταφορικής ικανότητας 2.550 teus.

Συγκεκριμένα το πλοίο «Ocean Promise», 34.667 τόνων dw με σημαία Αγγλίας προχθές και ενώ έπλεε ανοικτά της Άνδρου προερχόμενο από Μαρόκο, αντιμετώπισε μηχανική βλάβη η οποία, σύμφωνα με το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, το κατέστησε μερικώς ακυβέρνητο.

Ο πλοίαρχος του πλοίου δεν αιτήθηκε συνδρομή, ενώ με δικά του μέσα κατέπλευσε στο αγκυροβόλιο του λιμένα Πειραιά, προς αποκατάσταση της βλάβης.

Μετά από αίτημα της διαχειρίστριας εταιρίας η κοινοπραξία «Med Tugs” ανάλαβε να συνδράμει τον πλοίαρχο του πλοίου σε ότι χρειαστεί για την ασφάλεια του πληρώματος, του φορτίου και του σκάφους.

Αμέσως σκάφη της κοινοπραξίας έσπευσαν δίπλα στο «Ocean Promise», όπου και θα παραμείνουν έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη και επιβεβαιωθεί η αξιοπλοία του από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter