Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Νέους Μεσογειακούς προορισμούς ανακοίνωσε η Explora Journeys

0EXPLORAIa

Η Explora Journeys ανακοίνωσε χθες μια νέα συλλογή εμπειριών προορισμού στη Μεσόγειο για το 2024. Το νέο πρόγραμμα αποτελεί μέρος της συνεχούς επέκτασης των προσφορών της πριν από την εναρκτήρια μεσογειακή σεζόν του Explora I και του Explora II, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.
«Ξεκινώντας τα νεότερα ταξίδια μας στη Μεσόγειο, οι ταξιδιώτες έχουν την ευκαιρία να βυθιστούν σε ένα μωσαϊκό πλούσιας ιστορίας και ζωντανών πολιτισμών. Από τις ηλιόλουστες ακτές της Ιταλίας μέχρι τα κρυμμένα διαμάντια στην Ελλάδα, κάθε εμπειρία είναι σχολαστικά επιμελημένη για να αποκαλύψει την ουσία του μεσογειακού πνεύματος», δήλωσε ο Koray Savas, VP Hotel στο Explora Journeys.
«Η ομάδα μας έχει δημιουργήσει προσεκτικά εμπειρίες σε κάθε προορισμό που θα εμπλουτίσουν τους επισκέπτες μας και θα κάνουν κάθε ταξίδι πραγματικά αξέχαστο. Οι εμπειρίες είναι προσαρμοσμένες σε οικείες ομάδες 2-25 ατόμων, με χρόνο για να ζήσετε συναντήσεις εκτός δρόμου με πιο αργό ρυθμό. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους επισκέπτες αξέχαστες στιγμές, εμβαθύνοντας τη σύνδεσή τους με αυτούς τους διαχρονικούς προορισμούς».
Τα κυριότερα σημεία περιλαμβάνουν τις νέες εμπειρίες προορισμού περιλαμβάνουν:

Rovinj, Κροατία: Κυνήγι τρούφας στην Ίστρια

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να ενταχθούν σε μια οικογένεια θεριστών τρούφας της Ίστριας για ένα κυνήγι τρούφας στο ιδιωτικό τους δάσος, συνοδευόμενοι από ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.
Η δοκιμή χειροποίητων προϊόντων με τρούφα και η εξερεύνηση της μεσαιωνικής πόλης Motovun, για πανοραμική θέα στην κοιλάδα του ποταμού Mirna αποτελούν επίσης μέρος της εμπειρίας.

Καζαμπλάνκα, Μαρόκο: Χαμάμ και γεύμα σε ιστορικό παλάτι

Οι επισκέπτες θα επισκεφθούν το τζαμί Hassan II, το μεγαλύτερο της Αφρικής, και θα απολαύσουν μια παραδοσιακή εμπειρία χαμάμ χρησιμοποιώντας πηλό από τα βουνά του Άτλαντα.
Στη συνέχεια, απολαμβάνουν ένα γεύμα σε ένα ιστορικό παλάτι στην καρδιά της Casablanca Medina, απολαμβάνοντας μαροκινή κουζίνα.

Μύκονος, Ελλάδα: Αμπελώνες και χωριά της Μυκόνου

Μια εμπειρία για να παρουσιάσουν μια διαφορετική πλευρά της Μυκόνου, οι επισκέπτες θα ταξιδέψουν σε έναν οικογενειακό βιολογικό αμπελώνα.
Εκεί, θα μάθουν για τη βιοδυναμική χειροτεχνία κρασιού και θα δοκιμάσουν μια επιλογή κρασιών σε συνδυασμό με τοπικές λιχουδιές πριν επιστρέψουν στο πλοίο το βράδυ.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter