Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επανεκλογή για 7η συνεχή φορά στην προεδρία της Ένωση Μαρίνων Ελλάδας του Στ. Κατσικάδη

0katsikadis

Ολοκληρώθηκαν χθες Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 οι αρχαιρεσίες της Ένωσης Μαρίνων Ελλάδας με την εκλογή των 7 μελών στο Διοικητικό της Συμβούλιο.


Αναλυτικά η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ε.ΜΑ.Ε. έχει ως ακολούθως:
Σταύρος ΚΑΤΣΙΚΑΔΗΣ, Μαρίνα Φλοίσβου, ΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Βασίλειος ΤΕΦΑΣ – Κλεοπάτρα Μαρίνα, ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ,
Κωνσταντίνος ΑΣΒΕΣΤΗΣ – Μαρίνα Αγίου Κοσμά, ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ,
Ιωάννης ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗΣ – Μαρίνα Ζέας, ΤΑΜΙΑΣ,
Αντώνιος ΔΡΟΣΟΣ – Μαρίνα Κω, ΜΕΛΟΣ,
Χριστόφορος ΠΡΙΤΣΟΥΛΗΣ –Πόρτο Καρράς Μαρίνα, ΜΕΛΟΣ και
Παναγιώτης ΠΑΠΠΑΣ – Αρετσού Μαρίνα, ΜΕΛΟΣ
Τη Γενική Συνέλευση της Ε.ΜΑ.Ε. τίμησε με την παρουσία του ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης κ. Μύρωνας Φλουρής, ο οποίος τόνισε την ανάγκη για στενή συνεργασία της Ένωσης Μαρινών Ελλάδας με το Υπουργείο Τουρισμού σε δύο βασικούς τομείς: στην ανάγκη χάραξης μιας νέας στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης για τις μαρίνες και στην απλούστευση της νομοθετικής διαδικασίας για την αδειοδότηση των τουριστικών λιμένων. Επίσης, ενημέρωσε τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης ότι σύντομα θα ανακοινωθεί επίσημα η χρηματοδότηση από το RRF (Recovery and Resilience Facility – Μηχανισμός Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας), σύμφωνα με το οποίο για τους τουριστικούς λιμένες θα διατεθούν 139 εκ. με επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν κυρίως την πράσινη και ψηφιακή ανάπτυξη, καθώς και την προσβασιμότητα.
Ο επανεκλεγείς για 7η συνεχή φορά Πρόεδρος της Ε.ΜΑ.Ε. και Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Marinas κ. Σταύρος Κατσικάδης, δήλωσε σχετικά: «Η νέα σύνθεση του Δ.Σ. της Ένωσης έχει κύριο στόχο να αναδείξει τον θεσμικό και συμβουλευτικό ρόλο της ΕΜΑΕ. Το όραμά μας είναι να υπογραμμίσουμε την συμβολή και την αξία των μαρινών στο ελληνικό επιχειρείν, καθώς και τη θέση που τους αρμόζει στην διεθνή τουριστική αγορά.»

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter