Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

O Όμιλος Γελασάκη στο “EKO Acropolis Rally” 2022

letsdrive

Ο Όμιλος Γελασάκη, «ντύνει» με τα χρώματα των εταιρειών LET’S DRIVE και CARWIZ, το Peugeot 208, με οδηγό τον Πασχάλη Χατζημάρκου μετέχοντας στο “EKO Acropolis Rally” 2022.

Πιο συγκεκριμένα ο Όμιλος Γελασάκη (Gelasakis Group of Companies), που αποτελεί τον Master Franchisee της CARWIZ για την Ελλάδα, και η LET’S DRIVE, που πριν από 30 χρόνια αποτέλεσε την αφετηρία για την δραστηριοποίηση του Ομίλου στον τομέα ενοικιάσεων αυτοκινήτων - Rent a Car - στηρίζουν με χορηγία την παρουσία του Πασχάλη Χατζημάρκου με Peugeot 208 στην κατηγορία του εμβληματικού αγώνα, με τα δικίνητα αυτοκίνητα προδιαγραφών Rally 4.
“Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια ο Όμιλος Γελασάκη, μετέχει στον μεγαλύτερο αγώνα Ράλλυ, το "ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις" 2022, στηρίζοντας της συμμετοχή του Πασχάλη Χατζημάρκου με ένα Peugeot 208 ” αναφέρει σε δήλωσή του ο Ιωάννης Δασκαλάκης στέλεχος του κλάδου ενοικιάσεων αυτοκινήτων του Ομίλου Γελασάκη που προσθέτει:
Από την πλευρά του ο Πασχάλης Χατζημάρκος, σε δήλωσή του, υπογραμμίζει τη συνεισφορά του Ομίλου Γελασάκη στην προσπάθειά του στο πλέον εμβληματικό αγώνα ράλλυ. «Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που ο Όμιλος Γελασάκη με εμπιστεύτηκε ώστε μαζί να πορευτούμε σε μια μοναδική αυτοκινιτιστική διαδρομή, σε σκληροτράχηλα βουνά και δύσκολους δρόμους. Αποδεικνύουμε ότι με συνέργειες όλα είναι εφικτά, κάτι που αποτελεί οδηγό τόσο για μας τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού,, όσο και για μια δυναμική επιχείρηση, όπως ο Όμιλος Γελασάκη, που πάντα στοχεύει στην κορυφή».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter