Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τιμητική βράβευση του Προέδρου Β.Ε.Π. στην ημερίδα: «Το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο» στο ΕΒΕΠ

0ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ

Στο πλαίσιο της ημερίδας που διοργάνωσε η εθελοντική δράση «Όλοι για τον Πειραιά» του Εκπαιδευτικού Ομίλου Μπουλντούμη και του Δημοτικού Συμβούλου Πειραιά Άγγελου – Ιωάννη Μπουλντούμη, με θέμα: «Το νέο ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και εργασιακό τοπίο», ο Πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά βραβεύτηκε για την συνεισφορά του στην επιχειρηματικότητα.

Ο κ. Παπαμανώλης, παρέλαβε το βραβείο από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιμης Ανάπτυξης, κο Καρύδη, ο οποίος, επεσήμανε την άψογη συνεργασία που έχει ο Δήμος με τον Προέδρο ΒΕΠ και τόνισε ότι το έργο του για την στήριξη των επιχειρήσεων είναι εξαιρετικά σημαντικό και συμβάλλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της επιχειρηματικότητας.

Επίσης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης βραβεύτηκε για το σημαντικό του έργο στην πόλη του Πειραιά, από τον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά.

Στην εκδήλωση, τιμήθηκαν επιπλέον, για την προσφορά τους και την επαγγελματική τους πορεία, ο καθηγητής Αλέξης Μητρόπουλος από τον Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, ο Πρόεδρος της UNESCO Πειραιώς και Νήσων Ιωάννης Μαρωνίτης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέξανδρο Τζεφεράκο, ο κ. Τζεφεράκος από τον επιχειρηματία Γιάννη Κουλιζάκο, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Π Ιωάννης Βουτσινάς, από την Αντιδήμαρχο Οικονομικών Αθηνά Γλύκα – Χαρβαλάκου, ο Πρόεδρος του Β.Ε.Π Γεώργιος Παπαμανώλης – Ντόζας από τον Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού και Βιώσιµης Ανάπτυξης Δημήτρη Καρύδη και ο δημοσιογράφος Γιώργος Αυτιάς από τον Δημοτικό Σύμβουλο Άγγελο – Ιωάννη Μπουλντούμη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter