Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενδυνάμωση συνεργασίας Ε.Ε.ΣΥ.Μ και Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών

0εσ

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020, συνάντηση αντιπροσωπείας του Ελληνικού Επιμελητηριακού Επιχειρηματικού Συνδέσμου Μεταφορών (Ε.Ε.ΣΥ.Μ), υπό τον Πρόεδρο κ. Μιχάλη Αδαμαντιάδη με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ιωάννη Κεφαλογιάννη.

Στη συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών συμμετείχαν από πλευράς Ε.Ε.ΣΥ.Μ και ο κ. Απόστολος Κενανίδης Προέδρος της Ο.Φ.Α.Ε & ΄Β Αντιπρόεδρος Ε.Ε.ΣΥ.Μ, η κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) ‘’Πάνος Μυλωνάς’’, οι κ.κ. Δημήτριος Προβιάς, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Ρεθύμνου & Αν. Γενικός Γραμματέας Ε.Ε.ΣΥ.Μ, Νικόλαος Κουλός, Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας & Αν. Οικονομικός Επόπτης Ε.Ε.ΣΥ.Μ και η Μαρία Τελεμέ, Υπεύθυνη Γραμματείας Ε.Ε.ΣΥ.Μ .

Τα θέματα που κυριάρχησαν σχετίζονται με πρωτοβουλίες και προτεραιότητες του Ε.Ε.ΣΥ.Μ και συγκεκριμένα:
• Η επανεξέταση της Εθνικής Στρατηγικής Μεταφορών,
• Η ανάπτυξη ενός Δικτύου Εμπορευματικών Κέντρων και Συνδυασμένων Μεταφορών, εθνικών και διεθνών
• Η επανεξέταση του Ν.4302/2014 περί εφοδιαστικής αλυσίδας και του Συμβουλίου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Εφοδιαστικής
• Η απλούστευση και ψηφιοποίηση των Υπηρεσιών του Υπουργείου
• Η εξεύρεσή λύσης για την αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου φορτηγών αυτοκινήτων της χώρας.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε το περιεχόμενο των εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης των πολιτών της Κρήτης στο πλαίσιο του Μήνα Οδικής Ασφάλειας Κρήτης με θέμα «Οδηγούμε υπεύθυνα – σώζουμε ζωές », που θα διεξαχθεί από τις 30 Μαρτίου έως 12 Απριλίου, σε συνεργασία με το Ι.Ο.ΑΣ, ΕΜΠ, τοπικά Επιμελητήρια και φορείς. Ο κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης εξέφρασε τη βούλησή του να ενδυναμώσει περαιτέρω τη συνεργασία του Υπουργείου με τον Ε.Ε.ΣΥ.Μ και τους φορείς που εκπροσωπεί στο σύνολο των θεμάτων που συζητήθηκαν. Επίσης, δήλωσε την πρόθεσή του να ανταποκριθεί θετικά στο αίτημα του Ε.Ε.ΣΥ.Μ θέτοντας υπό την αιγίδα του Υπουργείου τις εκδηλώσεις για τον Μήνα Οδικής Ασφάλειας στην Κρήτη και να συμβάλλει ενεργά στην επιτυχία τους.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter