Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αυτό είναι το πιο pet friendly πλοίο στις ελληνικές θάλασσες

0πετ1

Όσοι είναι σκυλογονείς, μπορεί να καταλάβουν τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει κάποιος αν χρειαστεί να ταξιδέψει με πλοίο.
Οι επιλογές του είναι κάπως περιορισμένες.
Στα περισσότερα πλοία, τα κατοικίδια απαγορεύεται να είναι στους εσωτερικούς χώρους παρά μόνο αν είναι μικρόσωμα και βρίσκονται μέσα στο κλουβί μεταφοράς τους.
Για τους σκύλους άνω των 15 κιλών υπάρχουν ειδικά κλουβιά στο κατάστρωμα του πλοίου που μπορούν μένουν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, έχοντας δίπλα τους για παρέα τον σκυλοκηδεμόνα τους.
Δεν υπάρχει κάποιος χώρος στο εσωτερικό του πλοίου που μπορεί ένας σκυλογονιός να ξεκουραστεί έχοντας δίπλα τον αγαπημένο του τετράποδο σκύλο.
Και αυτό μπορεί να αποδειχτεί μεγάλη ταλαιπωρία τόσο για τους ανθρώπους όσο και τους σκύλους ειδικά αν πρόκειται για πολύωρο ταξίδι. Τα σκυλάκια είναι υποχρεωμένα να μένουν σε ένα σημείο μη μπορώντας να κάνουν έναν μικρό περίπατο για να ξεμουδιάσουν.
Η κατάσταση είναι πιο εύκολη το καλοκαίρι και σε μικρά ταξίδια, αν όμως πρόκειται για μεγάλα, μακρινά και σε όχι και τις καλύτερες καιρικές συνθήκες ταξίδια, τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα είναι ό,τι καλύτερο για κανέναν από τους δύο.
Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες διαθέτουν pet friendly καμπίνες που μπορεί ένας σκυλογονιός να μείνει με το σκυλοπαιδί του.
Η γνωστή επιχειρηματίας και travel blogger Ματίνα Δημητριάδου, ταξίδεψε πρόσφατα και μας παρέθεσε την εμπειρία της με το πλοίο Άνεμος από την Aegean Sea Lines.
Η Ματίνα είναι αχώριστη με το σκυλί της, τη Millie και πάνε παντού μαζί. Έχει ταξιδέψει σε πολλά μέρη και έχει κάνει πολλά βιντεάκια παραθέτοντας τις εμπειρίες της είτε από καφετέριες, είτε από εστιατόρια, είτε από ξενοδοχείο είτε και πλέον από το Άνεμος της Aegean Sea Lines.
Όπως μοιράζεται μαζί μας σε σχετικό βιντεάκι της στο Instagram και στο Tik Tok, το συγκεκριμένο πλοίο είναι το πιο dog friendly πλοίο που έχει ταξιδέψει με την πανέμορφη Millie και μας εξηγεί τους λόγους.
Πρώτα απ’ όλα, το προσωπικό του Άνεμος ήταν πολύ φιλικό και υποδέχτηκε τη Ματίνα και τη Millie εγκάρδια ξεναγώντας τους στους χώρους του πλοίου.
Αυτό όμως που εντυπωσίασε περισσότερο τη Ματίνα ήταν ότι υπήρχε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος pet lounge, όπου μπορούσε κάποιος να καθίσει με το κατοικίδιό του, να ξεκουραστεί και να πιει άνετα τον καφέ του, αν δεν ήθελε να είναι διαρκώς στο κατάστρωμα του πλοίου, στον ήλιο και τη ζέστη.
Αυτός ο χώρος της άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις καθώς δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε πλοίο και ήταν πολύ βολικό τόσο για την ίδια όσο και την Millie η οποία είμαστε σίγουροι ότι απολαμβάνει κάθε της ταξίδι.
Φυσικά, δεν θα μπορούσε το συγκεκριμένο πλοίο να μην διαθέτει μια άνετη pet friendly καμπίνα για να μπορούν να κοιμηθούν η Ματίνα και η παρέα της μέχρι να φτάσουν μετά από αρκετές ώρες στη Σίφνο.
Είναι πολύ σημαντικό που πλέον οι τετράποδοι φίλοι μας μπορούν να βρίσκονται σχεδόν παντού μαζί μας. Από ένα απλό καφέ της γειτονιάς, μέχρι και σε ένα πλοίο με προορισμό το αγαπημένο μας νησί.
Ελπίζουμε, όσοι από εσάς είστε σκυλογονείς και έχετε ταξιδέψει ή σκοπεύετε να ταξιδέψετε με πλοίο να έχετε μια τόσο ευχάριστη και ξεκούραστη εμπειρία όπως και η Ματίνα με τη Millie.

Πηγή: www.topetmou.gr

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter