Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Απολαύστε τις καλοκαιρινές αποδράσεις του Αυγούστου και κερδίστε έως 5% €πιστροφή επιλέγοντας καύσιμα ελίν

0elin eurobank

Μετράμε αντίστροφα για τον Δεκαπενταύγουστο και ετοιμάζουμε τις βαλίτσες μας για να ταξιδέψουμε σε κοντινούς ή μακρινούς προορισμούς για τις καλοκαιρινές μας διακοπές. Αλλά ακόμα κι αν έχουμε ήδη κάνει τα ταξίδια μας και η άδεια έχει τελειώσει, ο Αύγουστος είναι ακόμα εδώ και είναι ένας μήνας που οι μετακινήσεις με το αυτοκίνητο θα είναι πολλές, είτε σε μια κοντινή παραλία, είτε για μια γρήγορη απόδραση από τις καθημερινές μας δραστηριότητες!

Ειδικά για την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου, εφοδιάζοντας το όχημά μας με καύσιμα κίνησης ελίν, μπορούμε να κερδίσουμε έως 5% €πιστροφή. Συγκεκριμένα, από 11/8 έως και 20/8, πραγματοποιώντας αγορά καυσίμων σε πρατήρια ελίν, κερδίζουμε €πιστροφή 5% με τη χρήση πιστωτικής και 3% με τη χρήση χρεωστικής κάρτας Eurobank. Η προωθητική ενέργεια ισχύει για αγορές αποκλειστικά στα πρατήρια ελίν που συνεργάζονται με το πρόγραμμα επιβράβευσης €πιστροφή, για συναλλαγές έως 200€.

Σε κάθε διαδρομή, η ελίν είναι δίπλα μας με ποιοτικά καύσιμα, δίνοντας προτεραιότητα στην προστασία του καταναλωτή και του ίδιου του οχήματος από παραβατικές συμπεριφορές και αμφιβόλου ποιότητας καύσιμα. Η ελίν αποτελεί τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που εφαρμόζει ένα καινοτόμο πρόγραμμα τριπλού ελέγχου ποιότητας των καυσίμων της, τη «Δέσμευση Ποιότητας», σε όλο το εύρος της εφοδιαστικής της αλυσίδας, σε συνεργασία με τους κορυφαίους, ανεξάρτητους διεθνείς φορείς “Bureau Veritas” και “Lloyd’s Register”.

Επιλέγουμε καύσιμα ελίν και είμαστε έτοιμοι για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις!

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter