Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Τιμήθηκε από το ΥΠ.ΕΘ.Α «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για τη συνεισφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις

0syn enosis

Τιμήθηκε από το ΥΠ,ΕΘ.Α. η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» για τη συνεισφορά της στις Ένοπλες Δυνάμεις με τη δωρεά ύψους 3.250.000 ευρώ, για την επισκευή και προμήθεια ανταλλακτικών τριών ελικοπτέρων Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας, ώστε να καταστούν πλήρως επιχειρησιακά ενεργά.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελος Αποστολάκης, μεταξύ άλλων, εξήρε το πολυδιάστατο κοινωνικό έργο της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ», «που καταδεικνύει απερίφραστα και κατηγορηματικά την αγάπη για την πατρίδα, αλλά και την αλληλεγγύη στην ελληνική κοινωνία, που διακρίνει παραδοσιακά την ελληνική ναυτιλιακή οικογένεια». Ο κ. Αποστολάκης επίσης υπενθύμισε ότι η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στη γενικότερη δράση που έχει αναλάβει η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Αττική πέρυσι τονίζοντας τη σημασία αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της αεροπορίας στους τομείς έρευνας και διάσωσης αλλά και της εμπέδωσης του αισθήματος της ασφάλειας ειδικά στην περιοχή του Ανατολικού-Νοτιοανατολικού Αιγαίου
Να σημειωθεί ότι η «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» έχει συνεισφέρει, μεταξύ άλλων, στο έργο κατασκευής εναέριου τροχιόδρομου στη Στρογγύλη και στην παροχή συσκευής αφαλάτωσης στη Μεγίστη, ενώ έχει δωρίσει σκάφος ειδικών δυνάμεων στο Πολεμικό Ναυτικό, με το οποίο επαυξάνονται οι επιχειρησιακές δυνατότητες της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών.
Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε στην αεροπορική βάση Ελευσίνας, παρέστησαν ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, ο αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης, ο αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, αντιναύαρχος ΛΣ Σταμάτιος Ράπτης, καθώς και εκπρόσωποι της «ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ» και της εφοπλιστικής κοινότητας.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter