Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Εκδήλωση στην Κω για την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου

0επιβατες

Το Υπουργείο Ναυτιλίας Νησιωτικής Πολιτικής και το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου προσκαλούν τους φορείς, τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του νησιού της Κω, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19.00, σε ανοιχτή εκδήλωση με θέμα την εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου στο νησί , στην αίθουσα του παραρτήματος Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (περιοχή Σημαίες).
Στην εκδήλωση αναμένεται να παρέμβει εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής η οποία έχει αναλάβει την υλοποίηση του μέτρου, ενώ τεχνικές λεπτομέρειες για την χρήση του από τις επιχειρήσεις, αναμένεται να παρουσιαστούν από στελέχη του Ενδιάμεσου Φορέα Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Ανταγωνιστικότητας και Επιχειρηματικότητας (ΕΦΕΠΑΕ).
Χαιρετισμό κατά την έναρξη της εκδήλωσης πρόκειται να απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, κ. Γιάννης Πάππου.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός, κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, στην ομιλία του θα τονίσει ιδιαίτερα την αναπτυξιακή συνεισφορά του μέτρου στο μέλλον των νησιών, την ευκολία χρήσης της πλατφόρμας και την μεγάλη αποδοχή που σύμφωνα με τα στοιχεία είχε το ΜΙ ανάμεσα στους νησιώτες, ενώ θα σταθεί ιδιαίτερα στις προωθούμενες αλλαγές που πρόκειται να επέλθουν στις τιμές των καυσίμων, μέσω της επέκτασης του μέτρου σε αυτόν τον τομέα.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter