Δευ04292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Παρουσιάζεται το Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας

epimelitirio kykladon logo

Στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo Greece 2015, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου στις 17:00 μμ, παρουσιάζεται για πρώτη φορά το Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας στο Metropolitan Expo. Το Μανιφέστο Κυκλαδίτικης Γαστρονομίας θα παρουσιάσει ο διακεκριμένος συγγραφέας – εκδότης  του Περιοδικού Olive, Ηλίας Μαμαλάκςη, και ο συγγραφέας, μέλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου, Δημήτρης Ρουσουνέλος.

Επιπλέον, θα συμμετάσχουν δημοσιογράφοι και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου της γαστρονομίας όπως ο Γιώργος Χατζηγιαννάκης, βραβευμένος ιδιοκτήτης του εστιατορίου Σελήνη στη Σαντορίνη καθώς και άλλες εξέχουσες προσωπικότητες και υποστηρικτές του Δικτύου Aegean Cuisine.

Η πρωτοβουλία Aegean Cuisine υλοποιείται από το Επιμελητήριο Κυκλάδων με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, με στόχο την προβολή των ποιοτικών τοπικά παραγόμενων προϊόντων και της αιγαιοπελαγίτικης οινο-γαστρονομίας για την προώθηση των τοπικά παραγόμενων προϊόντων και του θεματικού τουρισμού στους επισκέπτες των νησιών του Αιγαίου, οι οποίοι αναζητούν να απολαύσουν το Αιγαιοπελαγίτικο συναίσθημα και εμπειρία.

Θα ήταν μεγάλη χαρά μας να παραστείτε στην εκδήλωση στην οποία θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά δημοσίως και η απονομή των πιστοποιητικών ένταξης και σημάτων στα νέα μέλη του Δικτύου ενώ θα γίνει εκτενής διάλογος και ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών αναφορικά το παρόν και το μέλλον του Δικτύου, την Κυκλαδίτικη γαστρονομία και τη σύνδεση της με τη φιλοξενία, την πρωτογενή παραγωγή και την εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter