Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από την καταρρακτώδη βροχή

plimmires-thessaloniki-2014

Έντονα προβλήματα προκάλεσε η καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη. Περισσότερες από 150 οικίες, υπόγεια και καταστήματα πλημμύρισαν ενώ σε πέντε περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει για τον απεγκλωβισμό οδηγών ΙΧ, καθώς η στάθμη του νερού έφθανε έως τους προφυλακτήρες των οχημάτων.

Περιμετρικά της πόλης σημειώθηκε πρόσκαιρη διακοπή της ηλεκτροδότησης ενώ υπήρξαν μικρές καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις των αεροσκαφών στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».
Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα.

Ακόμα έπεσαν δέντρα εκ των οποίων ένα πάνω σε ένα περίπτερο και ένα άλλο πάνω σε ΙΧ, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί.

Ιδιαίτερα επλήγη η περιοχή των Αγίων Πάντων και στην περιοχή των Δικαστηρίων. Αρκετοί δρόμοι παραμένουν πλημμυρισμένοι με αποτέλεσμα να συνεχίζονται τα προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ειδικότερα, με δυσκολία διεξάγεται η κυκλοφορία σε σημεία του πολεοδομικού συγκροτήματος, όπως είναι η περιοχή του Βαρδαρίου, η οδός Εθνικής Αμύνης, αλλά και πολλές συμβολές οδών και κεντρικών διασταυρώσεων.

Επίσης, προβλήματα υπάρχουν στην περιοχή της Πυλαίας και της Θέρμης από συσσώρευση υδάτων, ωστόσο, έχουν ληφθεί μέτρα και ως αποτέλεσμα δεν καταγράφηκε εγκλωβισμός οχημάτων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter