Παρ04262024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επανεκλογή Κενανίδη στην προεδρία της ΟΦΑΕ

kenanidis-OFAE

Μία ακόμη θητεία, την τρίτη κατά σειρά θα κάνει από τη θέση του προέδρου του δ.σ. της ΟΦΑΕ ο Απόστολος Κενανίδης που επανεξελέγη στην εν λόγω θέση ύστερα από τη συγκρότηση σε σώμα του δ.σ. που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Απόστολος Κενανίδης, Αντιπρόεδρος: Μιχαήλ Πεζίκογλου, Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Τσοχαταρίδης, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Δημήτριος Ταμπουράς, Ταμίας: Γεώργιος Σιδερίδης και Σύμβουλοι οι κ. Γεώργιος Πασπάτης και Κωνσταντίνος Ουκουτζιόγλου

Όπως προαναφέρθηκε πρόκειται για την 3η θητεία στη θέση του προέδρου για τον Απ. Κενανίδη, ο οποίος με την ανάληψη των καθηκόντων τόνισε: «αποτελεί τιμή για εμένα η εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι συνάδελφοι ανανεώνοντας την θητεία μου για 3η φορά και μάλιστα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Αποτελεί προτεραιότητα της νέας διοίκησης η θέσπιση κανόνων υγιούς ανταγωνισμού και η πάταξη της παράνομης μεταφοράς που αποτελεί μάστιγα για την κλάδο. Έχουν γίνει βήματα αλλά δεν επαρκούν. Θα συνεχίσουμε και θα εντείνουμε την προσπάθεια μέχρι την τελική δικαίωση.

Ταυτόχρονα θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να συμπληρωθεί το νομοθετικό πλαίσιο και να δοθούν κίνητρα στήριξης της υπάρχουσας ελληνικής μεταφοράς, μέσω της συγκρότησης επιχειρήσεων στις οποίες θα ενταχθούν οι μεμονωμένοι αυτοκινητιστές».

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter