Σαβ04272024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ATTICA GROUP - Στήριξη του Πυροσβεστικου Σωματος στο έργο της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς στη Ρόδο

0Φωτ1

H Attica Group, και η Blue Star Ferries για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνται για την επίλυση των προβλημάτων που αυτά αντιμετωπίζουν.

Η Blue Star Ferries θέλοντας να συνδράμει την προσπάθεια της Πολιτείας και να διεκολύνει το έργο που επιτελούν οι πυροσβεστικές μας δυνάμεις για την κατάσβεση της φωτιάς που εκδηλώθηκε στις 19.07.23 στη Ρόδο, προσέφερε δωρεάν τη μετακίνηση των οχημάτων και του προσωπικού του Πυροσβεστικού Σώματος προς το νησί, για την ενίσχυση των πυροσβεστικών δυνάμεων που ήδη επιχειρούν εκεί, συμβάλλοντας στο να τεθεί υπό πλήρη έλεγχο η μεγάλη πυρκαγιά.

Συγκεκριμένα η Blue Star Ferries με το πλοίο Blue Star 2 το οποίο εξυπηρετεί τη γραμμή της Ρόδου, προσέφερε δωρεάν τις μετακινήσεις από τον Πειραιά και την Κω προς το νησί της Ρόδου 9 οχημάτων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και 26 πυροσβεστών.

H Attica Group δραστηριοποιείται στην επιβατηγό ναυτιλία μέσω των SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES, HELLENIC SEAWAYS και AFRICA MOROCCO LINK με συνολικά 36 πλοία που προσφέρουν σύγχρονες, υψηλού επιπέδου μεταφορικές υπηρεσίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα πλοία του στόλου της ταξιδεύουν σε 4 χώρες, σε 61 μοναδικούς προορισμούς, προσεγγίζοντας 79 λιμάνια, μεταφέροντας πάνω από 6 εκατ. επιβάτες, 1 εκατ. Ι.Χ. οχήματα και 500.000 φορτηγά αυτοκίνητα ετησίως.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter