Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

ΑΝΕΚ Lines και Blue Star Ferries στήριξαν τους σεισμόπληκτους στην Κρήτη

0σπιτ

Οι ΑΝΕΚ LINES – ΒLUE STAR FERRIES ανταποκρίθηκαν άμεσα στην ανάγκη για παροχή βοήθειας στους πληγέντες από το σεισμό στο Αρκαλοχώρι, μεταφέροντας δωρεάν 34 οικίσκους και τέσσερις νταλίκες, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου, με το πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι», από τον Πειραιά στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η Κοινοπραξία ΑΝΕΚ LINES – ΒLUE STAR FERRIES στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που εφαρμόζουν και αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες που προέκυψαν εξαιτίας των καταστροφών που έπληξαν την καρδιά της Κρήτης, στέκονται δίπλα στους πληγέντες, ενισχύοντας με άψογο συντονισμό τις δράσεις βοήθειας.

Το ανθρώπινο δυναμικό των ANEK – BLUE STAR είχε το συνολικό έλεγχο της ακτοπλοϊκής διαχείρισης και με ταχύτατες ενέργειες, εξασφάλισε την άμεση αποστολή και την ασφαλή μεταφορά τους με το πλοίο «ΚΡΗΤΗ Ι», στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου.

Οι ΑΝΕΚ – ΒLUE STAR με πράξεις ευθύνης και υποστήριξης της τοπικής κοινωνίας και των πληγέντων, έσπευσαν να συνδράμουν στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται ώστε το Αρκαλοχώρι της Κρήτης να ανακτήσει και πάλι τις δυνάμεις του.
Με το χρόνο απόκρισης να είναι πάντα άμεσος και καθοριστικός, με επαγγελματισμό και ομαδικότητα, οι ΑΝΕΚ LINES – ΒLUE STAR FERRIES δίνουν ξανά χέρι βοηθείας. Σταθεροί στις αξίες τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες με σημαντικό κοινωνικό αντίκτυπο και υλοποιούν δράσεις για τη στήριξη των ευαίσθητων ομάδων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter