Σαβ05182024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Secure Chain στο Ρότερνταμ

0Containers stacked

Το λιμάνι του Ρότερνταμ ανακοίνωσε ότι μεγάλες ναυτιλιακές γραμμές στο Ρότερνταμ θα συνδέσουν όλους τους πελάτες τους με φορτίο εμπορευματοκιβωτίων από τη Βόρεια Αμερική στην ασφαλή αλυσίδα. Από την 1η Ιουλίου, δεν θα εκδίδουν πλέον κωδικούς PIN σε αυτήν την ομάδα πελατών.


Τα κοντέινερ εισαγωγής θα αποδεσμεύονται με ασφάλεια και αξιοπιστία μόνο μέσω της ασφαλούς αλυσίδας. Η διαδικασία αυτή έχει ήδη εφαρμοστεί με επιτυχία στην πράξη για τα φορτία από τη Λατινική Αμερική από τις 31 Μαρτίου.
Κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2024, οι ναυτιλιακές εταιρείες θα επεκτείνουν περαιτέρω την ασφαλή αλυσίδα σε άλλες γραμμές. Η φιλοδοξία είναι να χειριστούν τα εμπορευματοκιβώτια εισαγωγής όσο το δυνατόν περισσότερων πελατών στο Ρότερνταμ χρησιμοποιώντας τη νέα ασφαλή και αξιόπιστη προσέγγιση χωρίς κωδικό PIN μέχρι το τέλος του 2024. Τελικά, η ασφαλής αλυσίδα θα ισχύει για όλα τα φορτία. Οι ναυτιλιακές εταιρείες ανακοίνωσαν προηγουμένως ότι θα δώσουν προτεραιότητα στη σύνδεση των κορυφαίων 100 πελατών τους. Αυτό θα γίνει τώρα παράλληλα με την εισαγωγή της ασφαλούς αλυσίδας ανά γραμμή. Οι ναυτιλιακές γραμμές που συμμετέχουν στην ασφαλή αλυσίδα είναι οι CMA CGM, COSCO Shipping, Evergreen, Hapag-Lloyd, HMM, Maersk, Marfret, MSC, ONE, OOCL, Yang Ming και ZIM.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter