Κυρ11292020

Last updateΚυρ, 29 Νοε 2020 11am

Νέα πειρατική επίθεση- Απήχθησαν τρείς Έλληνες ναυτικοί

pirates nigiriaΤρείς Έλληνες ναυτικοί και συγκεκριμένα ο πλοίαρχος και δύο ναύτες απήχθησαν από πειρατές που έκαναν ρεσάλτο στο υπό σημαία Τόνγκο πλοίο ελληνικών συμφερόντων «Στέλιος Κ».

Κόλπος Γουινέα: Απήχθησαν δέκα ναυτικοί σε νέα πειρατική επίθεση

pirates nigiriaΝέο περιστατικό πειρατικής επίθεσης επί πλοίου η οποία κατέληξε σε απαγωγή ναυτικών.

Νέα πειρατική επίθεση

0πειρατικήΝέα πειρατική επίθεση στον Κόλπο της Γουινέα σημειώθηκε το περασμένο 24ώρο στο ειδικών εργασιών πλοίο Zhen Hua 7 από το οποίο απήχθησαν 14 μέλη του πληρώματος.

Κόλπος Γουινέα: Συναγερμό για τις πειρατικές επιθέσεις σήμανε η Κίνα

pirates nigiria 2Το Πεκίνο ζήτησε από τα υπό Κινεζική σημαία πλοία να εντείνουν την επαγρύπνησή τους στον Κόλπο της Γουινέας, όπου οι πειρατικές επιθέσεις κλιμακώνονται.

Πειρατές με… μεταπτυχιακό

pirates nigiriaΚαλύτερα εκπαιδευμένοι  σε σχέση με το παρελθόν σε τακτικές για επιθέσεις εναντίον πλοίων είναι οι πειρατές που δρουν στον Κόλπο της Γουινέα.

Συνελήφθησαν λαθρεπιβάτες παρ ολίγον «πειρατές»

0Nave AndromedaΕπτά λαθρεπιβάτες συνελήφθησαν από Βρετανικές δυνάμεις ύστερα από την ανεπιτυχή προσπάθειά τους να πάρουν υπό τον έλεγχό τους το υπό σημαία Λιβερίας Nave Andromeda.

Κόλπος Γουινέα: Δύο πειρατικές επιθέσεις με δύο απαχθέντες ναυτικούς

0pirates in skiffΔύο ακόμη πειρατικές επιθέσεις στον Κόλπο της Γουινέα σημειώθηκαν το Σαββατοκύριακο γεγονός που είχε σαν αποτέλεσμα να απαχθούν δύο ναυτικοί.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ