Σαβ04042020

Last updateΣαβ, 04 Απρ 2020 11am

Αποτυχημένη πειρατική επίθεση

somali pirate 1Χάρη στην έγκαιρη σήμανση κινδύνου από τον καπετάνιο του πλοίου «Scarabe» και στις εν συνεχεία ενδεδειγμένες ενέργειες ασφαλείας απετράπη πειρατική επίθεση ανοικτά της δυτικής ακτής της Αφρικής στη Γκαμπόν.

Κόλπος Γουινέα: Νέα πειρατική επίθεση- Απήχθησαν επτά ναυτικοί

0MSC Talia FΕπτά ναυτικοί μέλη από τα δεκαεπτά μέλη του πληρώματος του containership MSC Talia F απήχθησαν από πειρατές .

Πήγαν για μαλλί και…

piratis 45678Κλειδωμένους στο μηχανοστάσιο του πλοίου SAM Jaguar από το πλήρωμα βρήκαν τους επίδοξους πειρατές οι αρμόδιες αρχές που τους συνέλαβαν.

Μπενίν : Πειρατική επίθεση σε ελληνόκτητο πλοίο- Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες ναυτικοί

0minerva virgoΠειρατική επίθεση δέχθηκε το ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο «Μinerva Virgo», που πλέει στα ανοιχτά της θαλάσσιας περιοχής Κοτονού, στο Μπενίν της Αφρικής.

Απόπειρα πειρατείας στον Κόλπο της Γουινέα

0πειρατΝέα απόπειρα πειρατικής επίθεσης καταγράφηκε στον Κόλπο της Γουινέα.

Συντονισμό κατά της πειρατείας στον Κόλπο της Γουινέα συστήνει το ICS

0πειρατικήΤο International Chamber of Shipping (ICS) προτρέπει τη διεθνή κοινότητα να στηρίξει τη Νιγηρία στον αγώνα της κατά της πειρατείας στον κόλπο της Γουινέα.

Απελευθερώθηκαν οι πέντε Έλληνες ναυτικοί που είχαν απαχθεί από το Ελληνικό δεξαμενόπλοιο «Happy Lady»

0Happy LadyΤις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, μετά από επιτυχή κατάληξη των διαπραγματεύσεων απελευθερώθηκαν οι οκτώ απαχθέντες ναυτικοί, μεταξύ των οποίων και πέντε Έλληνες, μέλη του πληρώματος του ελληνικού δεξαμενόπλοιου «HAPPY LADY», που είχε δεχθεί επίθεση από ένοπλους πειρατές στις 31/12/2019 ενώ βρισκόταν αγκυροβολημένο 2 ναυτικά μίλια από το λιμάνι «LIMBOH» του Καμερούν.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ