Πεμ12032020

Last updateΠεμ, 03 Δεκ 2020 10am

Ψήφισμα του ΟΗΕ καλεί τις χώρες μέλη να αναγνωρίσουν τους ναυτικούς ως «βασικούς εργαζόμενους»

dry bulkΤο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS) χαιρέτισε το ψήφισμα που εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο καλεί όλες τις χώρες σε όλο τον κόσμο να ορίσουν τους ναυτικούς ως «βασικούς εργαζόμενους» (key workers).

Intermodal: Εβδομάδα με πολλές αγοραπωλησίες

deksamenoploiaΕβδομάδα με έντονη δραστηριότητα ήταν η προηγούμενη στις αγοραπωλησίες πλοίων σύμφωνα με την Intermodal.

Εισήχθη στη ΜΕΘ ο Γιάννης Πλακιωτάκης

0Πλακιωτάκης ΒουλήΣτη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» εισήχθη σήμερα, Τρίτη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος νοσεί από κοροναϊό.

Πειρατεία σε πλοίο του Βαγγέλη Μαρινάκη

agisilaosΈνα ακόμη ελληνόκτητο πλοίο έπεσε θύμα πειρατικής επίθεσης τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για το δεξαμενόπλοιο «Agisilaos» της Capital Ship Management του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αποδοχή ηλεκτρονικών καταγραφών από την USCG

0USCG updateΗ Αμερικανική Ακτοφυλακή γνωστοποίησε ότι οι εντεταλμένοι αξιωματικοί του Port State Control Officers (PSCO)θα μπορούν να ελέγχουν τα Electronic Record Books (ERBs) όπως και τα γραπτά βιβλία αρχείων σύμφωνα με πρόσφατες τροποποιήσεις στο MARPOL 73/78 σε πλοία που καταπλέουν σε Αμερικανικά λιμάνια.

Στον Ευαγγελισμό ο Γιάννης Πλακιωτάκης

plakiot21Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" νοσηλεύεται εδώ και λίγες ώρες ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, οπως ο ίδιος δημοσιοποίησε με ανάρτηση του στο facebook.

Γ. Πλακιωκάκης: Ο ναυτιλιακός χώρος εκσυγχρονίζεται

0Πλακιωτάκης σημΝέες δυνατότητες που θα βοηθήσουν την ελληνική ναυτιλία σε τοπικό αλλά κυρίως σε διεθνές επίπεδο, εισάγει η τροπολογία που φέρνει στη Bουλή το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, σύμφωνα με τον υπουργό, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ