Τρι05182021

Last updateΤρι, 18 Μαϊ 2021 7pm

Ασιάτες εφοπλιστές: Να δοθεί προτεραιότητα στον εμβολιασμό των ναυτικών

asianshipownersΗ Ένωση Εφοπλιστών τη Ασίας (Asian Shipowners’ Association -ASA) πραγματοποίησε την 30η Ετήσια Γενική Συνέλευση στις 18 Μαΐου 2021 και στο επίκεντρο τη συνάντησης βρέθηκαν οι δυσκολίες στις αλλαγές πληρωμάτων λόγω της πανδημίας COVID-19 και τον εμβολιασμό των ναυτικών.

#ShoutOutForSeafarers - Θα σφυρίξουν τα πλοία για να στείλουν μήνυμα

0σφυρίκτραΤο Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο (ICS), μαζί με τη βιομηχανία και τους κοινωνικούς εταίρους, προτρέπουν τα πλοία που θα βρίσκονται σε λιμάνια σε όλο τον κόσμο να σφυρίξουν στις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα στις 25 Ιουνίου, προς τιμήν του ΙΜΟ «Ημέρα του Ναυτικού», για να υπενθυμίσουν στον κόσμο την επείγουσα ανάγκη εμβολιασμού όλων των ναυτικών.

Πλακιωτάκης στα Παραπολιτικά 90,1: Με αναθεωρημένα πρωτοκόλλα οι κρουαζιέρες – Νέο θεσμικό πλαίσιο για το yachting

0PLa1«Η Ελλάδα έχει θαλάσσια σύνορα τα οποία και προστατεύει» δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή Μπρα ντε Φερ, με τον Δημήτρη Τάκη και την Χριστίνα Κοραή, ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

«Francisco Albo: Έλληνες θαλασσοπόροι στον Πρώτο Περίπλου του Κόσμου»

box trader 1Η Πρεσβεία της Ισπανίας στην Ελλάδα και το Ινστιτούτο Θερβάντες της Αθήνας (Instituto Cervantes Atenas) -ισπανικοί διπλωματικοί και πολιτιστικοί φορείς- πραγματοποιούν από κοινού, ήδη από το 2019, μία σειρά πολιτιστικών πρωτοβουλιών, στο πλαίσιο του εορτασμού των 500 χρόνων από τον Πρώτο Περίπλου του Κόσμου.

Κύπρος: Σε διαβούλευση προσχέδιο για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό

Bulk carrier 1Στις 14 Ιουλίου λήξει η διαδικασία δημόσιας διαβούλευσης του προσχεδίου για τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό που έθεσε χθες το αρμόδιος για θέματα ναυτιλίας υφυπουργείο της Κύπρου.

Εγκρίθηκε η εκβάθυνση και η διεύρυνση της διώρυγας του Σουέζ

0ever givenΟ Πρόεδρος Abdel Fattah el-Sisi ενέκρινε την επέκταση του νότιου άκρου της διώρυγας που είχε συζητηθεί στις 11 Μαΐου 2021 μετά από επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Αρχής Της Διώρυγας του Σουέζ (SCA) στην Ισμαηλία της Αιγύπτου.

Σημαντική δωρεά ταχυπλόων σκαφών στο Λιμενικό Σώμα από τη ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ

veniamis 770Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δωρεά δέκα εξελιγμένων ταχυπλόων περιπολικών σκαφών προς το Λιμενικό Σώμα από την ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Κοινωνικής Προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ