Τετ03032021

Last updateΤρι, 02 Μαρ 2021 5pm

Αναβαθμίζονται οι κτιριακές υποδομές των Δημοσίων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού

0AENΠροωθείται άμεσα η εκπόνηση των απαιτούμενων μελετών ωρίμανσης έργων αναβάθμισης του συνόλου των κτιριακών υποδομών των Δημόσιων Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, ενός ικανού αριθμού κτιρίων στέγασης Λιμενικών Αρχών σε όλη την Επικράτεια καθώς και του κεντρικού κτιρίου του ΥΝΑΝΠ μέσω της εποικοδομητικής συνεργασίας του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (ΥΝΑΝΠ) με τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. (ΚΤΥΠ).

Συνταξιούχοι Αξιωματικοί καθηγητές στις AEN - Πρωτοβουλία για τη ναυτική εκπαίδευση ανακοίνωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

0PLa1Την ανάγκη ενίσχυσης της δημόσιας ναυτικής εκπαίδευσης με έμπειρους ναυτοδιδασκάλους, συνταξιούχους Πλοιάρχους και Μηχανικούς, υπογράμμισε χθες από το βήμα της Βουλής ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης.

Γ. Πλακιωτάκης: Η δημόσια ναυτική εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής ναυτιλίας

0Plak Bouli« Η δημόσια ναυτική εκπαίδευση αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ελληνικής ναυτιλίας και είναι άμεση συνυφασμένη με τη διατήρηση του ηγετικού της ρόλου στον παγκόσμιο ναυτιλιακό στίβο» ανέφερε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, υποστηρίζοντας την τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και παρέχει την δυνατότητα να συνεχίσουν να διδάσκουν ως ωρομίσθιοι στις ναυτικές ακαδημίες, συνταξιούχοι πλοίαρχοι και μηχανικοί.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανακαίνισης των κτηριακών εγκαταστάσεων της ΑΕΝ Κρήτης με δωρεές της «Συν-Ένωσις»

veniamis 770Σε δυο νέες δωρεές συνολικού ύψους 78.287,10 ευρώ προχώρησε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Συν-Ένωσις», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την επισκευή και ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Κρήτης.

“Safety First” webinar: Δυναμικό ξεκίνημα του νέου Επιμορφωτικού Προγράμματος της HELMEPA

0Training 2021Με ενθουσιασμό και πολλές προσδοκίες για ανάλογη συνέχεια, άνοιξε η αυλαία του νέου Επιμορφωτικού Προγράμματος της HELMEPA για το 2021.

Συνάντηση του Προέδρου του Ιδρύματος Ευγενίδου με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου,Ρ. Χατζηγιάννογλου

0ευγεν1Την Τρίτη 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου του Ιδρύματος Ευγενίδου και Πρεσβευτή Καλής Θελήσεως του Διεθνούς Ναυτιλιακού Οργανισμού (IMO) κύριου Λεωνίδα Δημητριάδη-Ευγενίδη με τον Δήμαρχο Διδυμοτείχου κύριο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου.

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τα εκπαιδευτικά ταξίδια των AEN ανακοίνωσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης

plakiotakisaeniraklΜία ευχάριστη είδηση για τη ναυτική εκπαίδευση, ανακοίνωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, στη διάρκεια εκδήλωσης για το νέο, σύγχρονο εξοπλισμό της Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Κρήτης.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ