Τρι05182021

Last updateΤρι, 18 Μαϊ 2021 7pm

Ασφαλείς πλόες για την ΟΝΕ με StormGeo

0ONE GrusΤο StormGeo s-Planner BVS που παρέχει ακριβείς πληροφορίες πρόβλεψης για να αποφεύγονται πλόες σε περιοχές με εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες δυνητικά καταστροφικές για φορτία και πλοία έχει εγκαταστήσει στο στόλο της η Ocean Network Express (ONE).

19 Μαΐου η έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς του ομολόγου της Costamare Participations Plc με την εγγύηση της Costamare Inc.

0titanΣτις 19 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η έναρξη της Δημόσιας Προσφοράς του Κοινού Ομολογιακού Δανείου (ΚΟΔ) της Costamare Participations Plc (η «Εταιρεία»), νεοσύστατης εταιρείας 100% θυγατρικής της Costamare Inc., προς το επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα. Καταληκτική ημερομηνία της Δημόσιας Προσφοράς είναι η 21η Μαΐου και η έκβαση θα ανακοινωθεί στις 25 Μαΐου.

Κερδοφόρο το πρώτο τρίμηνο για την ΗΜΜ

0HMM SouthamptonΗ HMM ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη πρώτου τριμήνου άνω του Won1trn (903 εκατομμύρια δολάρια), ξεπερνώντας τα 980,8 δισεκατομμύρια Won για ολόκληρο το 2020, τα οποία είχε χαρακτηρίσει ως το "υψηλότερο αποτέλεσμα ολόκληρου έτους".

«Πράσινες» επενδύσεις ετοιμάζει η COSCO Shipping Ports

0Piraeus cropΗ COSCO Shipping Ports (CSP) έχει σχηματοποιήσει ένα πλαίσιο χρηματοδότησης, με σύμβουλο την Bank of China, στο πλαίσιο των προσπαθειών για την ανάπτυξη πράσινων και έξυπνων λιμένων μετά την απόκτηση ρυθμιστικής έγκρισης από το Hong Kong Quality Assurance Agency (HKQAA).

Εγκρίθηκε το ενημερωτικό δελτίο για το ομόλογο της Costamare

0Costamare ParticipationsΗ Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της Costamare Participations για την έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Ειδικότερα στην ανακοίνωση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφέρονται τα ακόλουθα:

Στα end-to-end container logistics επενδύει η MAERSK

maersk triple e portoffelixstowe«Για τα καλά» στην εφοδιαστική και τα logistics εισέρχεται η MAERSK η οποία «μετασχηματίζεται» σε ολοκληρωμένο πάροχο εφοδιαστικής εμπορευματοκιβωτίων από άκρο σε άκρο (end-to-end).

Ναυπηγικές «κόντρες» στην 2Μ

MSC container 1Ναυπηγικές «κόντρες» σε εξέλιξη στους κόλπους της 2Μ (MAERSK-MSC) για τους στόλους μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ