Τετ03032021

Last updateΤρι, 02 Μαρ 2021 5pm

ΝΑΥΤΙΛΙΑ

Περιήγηση σε υπηρεσίες του ΥΝΝΠ

0fakeloiΣήμερα το πρωί, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κ. Κατσαφάδο και τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Αντιναύαρχο Λ.Σ. Θ. Κλιάρη, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής πολιτικής κ. Γ. Πλακιωτάκης επισκέφθηκε τα Ναυτικά Μητρώα και τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Ναυτικής Εργασίας καθώς και της Διεύθυνσης Ναυτικής Εκπαίδευσης στον Πειραιά.

Blue Economy Forum: «Η θαλάσσια οικονομία μοχλός ανάκαμψης από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας»

0PLa1Την ισχυρή πολιτική βούληση για την προώθηση της θαλάσσιας οικονομίας, ως συγκριτικό πλεονέκτημα της χώρας, για την ισχυρή ανάκαμψη από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας, εξέφρασαν στην διάσκεψη με τίτλο “Blue Economy Forum: The Way to Green Recovery” οι υπουργοί της κυβέρνησης Ιωάννης Πλακιωτάκης και Σπήλιος Λιβανός.

Εξακριβώθηκε ότι το δ/ξ MINERVA HELEN δεν σχετίζεται με περιστατικό ρύπανσης

0MINERVA HELENΤην 28η Φεβρουαρίου 2021, ανακοινώθηκε επισήμως από τις Αρχές του Ισραήλ ότι το Δ/Ξ MINERVA HELEN δεν έχει καμία σχέση με την πετρελαϊκή ρύπανση που πλήττει τις ακτές του Ισραήλ και του Λιβάνου.

Δημοσιεύτηκε ο προγραμματισμός του EMSA

0EMSA OUTLOOKΔημοσιεύτηκε ο προγραμματισμός του EMSA για το τρέχον έτος ο οποίος και παρουσιάζει τα κύρια βήματα που σχεδιάζει να λάβει ο Οργανισμός το 2021 για την επίτευξη των πολυετών στρατηγικών στόχων του με βάση τις πληροφορίες που περιέχονται στο ενιαίο έγγραφο προγραμματισμού (2021-2023), όπως εγκρίθηκε από το διοικητικό συμβούλιο του.

Λύσεις στα συνταξιοδοτικά θέματα των ναυτικών προωθεί άμεσα ο ΥΝΑΝΠ κ. Γιάννης Πλακιωτάκης

0Plak BouliΠραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με τον Πρόεδρο του Ν.Α.Τ. κ. Ανδρέα Κομματά καθώς και αντιπροσωπεία ναυτεργατικών σωματείων αποτελούμενη από τους Προέδρους της ΠΕΠΕΝ κ. Εμμανουήλ Τσικαλάκη, της ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ κ. Ελευθέριο Μπαρμπαρούση, της ΠΕΑΘΕΝ κ. Ελευθέριο Σαριδάκη, της ΠΕΕΜΑΓΕΝ κ. Γεώργιο Αντωνόπουλο και τον Γραμματέα της ΠΕΝΕΝ κ. Χρήστο Βιτουλαδίτη για την συζήτηση των θεμάτων σχετικά με την επιτάχυνση της απονομής της κύριας σύνταξης των ναυτικών.

ΣΜΝΣ: Διαδικτυακό ναυτιλιακό σεμινάριο

box trader 1Νέο επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο πρακτικής για την νέα εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021, διοργανώνει ο Σύνδεσμος Μεσιτών Ναυτιλιακών Συμβάσεων, που αφορά στελέχη και εκπαιδευόμενους Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων, καθώς και φοιτητές και σπουδαστές Ναυτιλιακών και γενικά όλους όσους έχουν ενδιαφέρον για το επάγγελμα του ναυλομεσίτη.

Άνοδος μεγεθών το 2020 για την StealthGas

STEALTHGASPLOIOΑύξηση κερδών κατέγραψε στη χρήση 2020, η StealthGas, η ναυτιλιακή εταιρεία του Χάρη Βαφειά που δραστηριοποιείται κυρίως στη μεταφορά υγραερίου, μια αγορά που αναμένεται να βελτιωθεί το 2021.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter