Τρι10202026

Last updateΤρι, 20 Οκτ 2026 1pm

ΟΛΠ: Παράταση οικονομικών διευκολύνσεων για τις ακτοπλοϊκές εταιρείες

0επιβατες

Η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και σε συνεννόηση με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, εξέτασε με θετικό πνεύμα το αίτημα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας και αποφάσισε την παράταση της διάρκειας των χαρακτηρισμένων προσωρινών επισκευαστικών θέσεων και των μειωμένων χρεώσεων που αυτές συνεπάγονται για τα πλοία της ακτοπλοΐας στο επιβατικό λιμένα Πειραιά, μέχρι τις 30 Απριλίου 2020.


Η συγκεκριμένη κίνηση λαμβάνοντας υπόψη τις γενικότερες οικονομικές συνθήκες στοχεύει στην άμβλυνση των οικονομικών συνεπειών της επιδημίας και στη διευκόλυνση των ενδιαφερομένων μερών της ΟΛΠ Α.Ε.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter


Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65537 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 48

Warning: preg_match(): Compilation failed: regular expression is too large at offset 65553 in /home/theseanation/public_html/modules/mod_acymailing/mod_acymailing.php on line 52