Πεμ12032020

Last updateΠεμ, 03 Δεκ 2020 10am

Δύο μήνες μόνο…

0Cosco Shipping Διορία δύο μηνών προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία μεταβίβασης του ποσοστού 16% που κατέχει σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ στην COSCO-ΟΛΠ δίνει η COSCO στην Ελληνική κυβέρνηση.

«Κόντρα» για τα φορτηγά

0χωματουργικάΝέα «κόντρα» μεταξύ Δήμου Πειραιά και ΟΛΠ σε εξέλιξη καθώς θέμα διέλευσης των φορτηγών οχημάτων από τον οδικό άξονα της πόλης του Πειραιά που απασχολούνται στις εκτελούμενες εργασίες στο ταφικό μνημείο του Θεμιστοκλή τέθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

«Κανάλι» διαλόγου για την ΝΕΖ διατηρεί ανοικτό ο ΟΛΠ

001688379 δεξαμενές ΟΛΠΑνακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι ο ΟΛΠ επιδιώκει διάλογο με τους ενδιαφερόμενους φορείς για την ανεύρεση των καλύτερων δυνατών επιχειρηματικών λύσεων με στενή συνεργασία και με σαφή στόχο η ναυπηγοεπισκευαστική βιομηχανία του Πειραιά να εξασφαλίσει σταδιακά περαιτέρω ευημερία με αμοιβαία οφέλη για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη εξέδωσε η ΟΛΠ ΑΕ.

Υπεγράφη τριετής ΣΣΕ στην ΟΛΠ ΑΕ

0Piraeus cropΤην επιτυχή ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων μεταξύ διοίκησης ΟΛΠ και των σωματείων (ΟΜΥΛΕ) και την υπογραφή της νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με τους εκπροσώπους του υπαλληλικού προσωπικού των εργαζομένων με τριετή διάρκεια ανακοίνωσε η ΟΛΠ ΑΕ.

Επίσημη επίσκεψη της Πρέσβειρας της Ιταλίας στην ΟΛΠ Α.Ε.

0ολπ14Αντιπροσωπεία από την πρεσβεία της Ιταλίας επισκέφθηκε σημερα την ΟΛΠ Α.Ε όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση γνωριμίας της Πρέσβειρας της Ιταλίας H.E. Patricia Falcinelli με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. ΟΛΠ Α.Ε. κ. Yu Zenggang και τον Deputy CEO Capt. Weng Lin.

Ένας «κακός» Οκτώβριος

0Piraeus cropΠτώση στην κίνηση εμπορευματοκιβωτίων της τάξης του 11% (6.2% σε σχέση με πέρσι) κατέγραψε τον Οκτώβριο ο Πειραιάς σύμφωνα με τα στοιχεία της μηνιαίας κίνησης που έδωσε στη δημοσιότητα η COSCO SHIPPING Ports.

Συμμετοχή της ΟΛΠ Α.Ε. στο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων (Annual Greek Roadshow)

0COSCO koutiΗ ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά στο Συνέδριο Ελληνικών Επιχειρήσεων (Annual Greek Roadshow) που διοργανώνεται από το Χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο λόγω των ειδικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά με τη συμμετοχή μεγάλου αριθμού εισηγμένων εταιρειών και επενδυτών.

Διαδικτυακή συμμετοχή της ΟΛΠ Α.Ε. στη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE)

0CIIEΨηφιακή συμμετοχή στην τρίτη Διεθνή Έκθεση Εισαγωγικού Εμπορίου (CIIE) στη Σαγκάη, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 05.11.2020 με τη χρήση διαδικτυακών τεχνολογικών μέσων, από την ΟΛΠ Α.Ε., μια και φέτος οι εκπρόσωποι της Εταιρείας δεν είχαν φυσική παρουσία λόγω των περιορισμών της COVID-19.

Στάση εργασίας στο car terminal

CAR TERMINALΤετράωρη στάση εργασίας στο car terminal έχει προκηρύξει για αύριο η Ένωση Λιμενεργατών ΟΛΠ η οποία αντιτίθεται στην ανάθεση υπηρεσιών φορτοεκφόρτωσης εκτός ΟΛΠ.

COSCO: Συμβάλει το λιμάνι στην τοπική οικονομία του Πειραιά

Cosco AsiaΤην συνολική συνεισφορά του ΟΛΠ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης έδωσαν στελέχη του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας χθες.

Παρέμβαση ΕΕΝΜΑ για τις χρεώσεις στη ζώνη

001688379 δεξαμενές ΟΛΠΠαρέμβαση στον ΟΛΠ αναφορικά με επιπρόσθετες χρεώσεις που επιβάλλονται σε πλοία που εκτελούν ναυπηγοεπισκευές έκανε η Ένωση Εφοπλιστών Ναυτιλίας Μικρών Αποστάσεων (ΕΕΝΜΑ).

Υπογραφή Συμφώνου Συνεργασίας μεταξύ ΟΛΠ Α.Ε. και Περιφέρειας Αττικής - Π.Ε. Πειραιώς και Νήσων

0ολππερΗ Διοίκηση της ΟΛΠ Α.Ε. υποδέχτηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργο Πατούλη και υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας με βάση τις σχετικές Εγκυκλίους του Υπουργείου Υγείας,

Ψηφιακή αναβάθμιση των υπηρεσιών του Σταθμού Αυτοκινήτων της ΟΛΠ Α.Ε.

car terminal 655Η ΟΛΠ Α.Ε., μέλος του ομίλου της COSCO SHIPPING, στo πλαίσιο της ενίσχυσης της στρατηγικής σημασίας του λιμένα Πειραιά στο διεθνές εμπόριο οχημάτων, προχώρησε σε μια σημαντική επένδυση όσον αφορά την ψηφιοποίηση και βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Σταθμού Αυτοκινήτων (Car Terminal).

Ένας «καλός» Σεπτέμβρης

cosco olp 04lΑύξηση της τάξης του 4,5% εμφάνισε στην διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων το Σεπτέμβριο το λιμάνι του Πειραιά σύμφωνα με τα μηνιαία στοιχεία που δημοσιοποίησε η COSCO Shipping Ports.

«Πεισματικά» τέταρτο…

0Top 15 container port Eu 1170x480«Πεισματικά», και παρά τα ισχυρά απόνερα της πανδημίας, το λιμάνι του Πειραιά βρίσκεται στην τέταρτη θέση της κατάταξης των μεταξύ των 15 κορυφαίων λιμένων της Ευρώπης.

Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα απέκτησε η ΟΛΠ Α.Ε.

CAR TERMINAL oll 11Η Ο.Λ.Π. Α.Ε. ανακοινώνει ότι απέκτησε από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, Άδεια Εγκεκριμένου Οικονομικού Φορέα (ΑΕΟF – Authorised Economic Operator), στην υψηλότερη βαθμίδα του Θεσμού «Τελωνειακές Απλουστεύσεις / Ασφάλεια & Προστασία».

Το κοινωνικό αποτύπωμα του ΟΛΠ

00007ΠΑΓΌΔΑΤο κοινωνικό – οικονομικό αποτύπωμα του ΟΛΠ εκτιμάται ότι ανήλθε στο 0,68% του ΑΕΠ για το 2019. Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, η «Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας» του ΟΛΠ για το 2019, η οποία δημοσιεύτηκε πρόσφατα.

Πτώση κερδών στο εξάμηνο για την ΟΛΠ ΑΕ

CAR TERMINAL oll 11Το Δ.Σ. της ΟΛΠ Α.Ε. ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις του α΄ εξαμήνου 2020.

Παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου ΟΛΠ ΑΕ Capt Fu Chengqiu

0Φου1Ανασυγκροτήθηκε το δ.σ. του ΟΛΠ μετά την παραίτηση του Διευθύνοντος Συμβούλου Capt Fu Chengqiu. Ειδικότερα η ΟΛΠ Α.Ε. ανακοινώνει:

Σε «κόντρα ρότα» Σ.Ε.ΝΑ.ΒΙ. – ΟΛΠ-COSCO

ΖΩΝΗ thumb DSC35044Σε ρότα σύγκρουσης βρίσκονται φορείς της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης με τον ΟΛΠ-COSCO μετά το ναυάγιο στο οποίο κατέληξε η συνάντηση μεταξύ της ηγεσίας του ΟΛΠ και των αντιπροσωπευτικών φορέων των ελληνικών ναυπηγοεπισκευαστικών επιχειρήσεων.

Αισιοδοξία για ανάκαμψη της κίνησης

Cosco AsiaΣτο δεύτερο εξάμηνο του έτους εστιάζει τώρα το λιμάνι του Πειραιά για την κάλυψη των απωλειών στην κίνηση του πρώτου εξαμήνου που έκλεισε με πτώση της τάξεως του 6,2% σύμφωνα με τα στοιχεία της Cosco Shipping Ports.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter