Πεμ07092020

Last updateΤετ, 08 Ιουλ 2020 11pm

ΟΛΘ: Διανομή σημαντικά αυξημένου μερίσματος

olth big 554Νέα σελίδα για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μετά την τέλεση της γενικής συνέλευσης όπου αποφασίστηκε η διανομή σημαντικά αυξημένου μερίσματος, ύψους 1,17 ευρώ ανά μετοχή από τα κέρδη της χρήσης 2019, έναντι 0,57 ευρώ το 2018.

Διεκδικητής ESPO Award 2020 ο ΟΛΘ

olth big 554Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ) βρίσκεται μεταξύ των επτά λιμένων που διεκδικούν το ESPO Award 2020.

Ιούλιο η δεύτερη φάση του διαγωνισμού για τον 6ο προβλήτα

olth hhrrdΤο νέο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης υπό τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Λιάγκο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Franco Nicola Cupolo θα «τρέξουν» τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την κατασκευή του πολυσυζητημένου για την σημασία του 6ου προβλήτα.

MOU για την εκπαίδευση και την έρευνα σε θέματα Λιμενικής Ανάπτυξης

0olth mou 260620Ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης Α.Ε., το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και το Ινστιτούτο Λιμενικής Κατάρτισης «ΕΞΑΝΤΑΣ»

ΟΛΘ: Με Σχέδιο Δράσης για τη μετάβαση προς ένα βιώσιμο και με χαμηλές εκπομπές άνθρακα μέλλον

olth jjgsgsπό τις αρχές του 2018, η ΟΛΘ Α.Ε. είναι εταίρος στο έργο SUPAIR INTERREG - ADRION, ένα έργο που στοχεύει στη μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων της Ναυτιλίας και των λιμένων με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση και διακρατική προοπτική. Το έργο λήγει επίσημα στα τέλη Ιουνίου 2020.

Αλλαγές στη Διοίκηση της ΟΛΘ Α.Ε.- Προτάθηκε ο Αθ. Λιάγκος για πρόεδρος

0athanasios liagkos melosdΗ ΟΛΘ Α.Ε. ανακοινώνει την αποχώρηση από τις θέσεις του Προέδρου Δ.Σ. & Δ/ντος Συμβούλου του κ. Σωτηρίου Θεοφάνη.

Στην «κορφή του κύματος»…

0theofanis sotirisΔύο θητείες στην ηγεσία του ΟΛΘ, μία στον ΟΛΠ. Ο νυν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΘ κ. Σ. Θεοφάνης σύμφωνα με την αναγγελία της γ.σ. «εγκαταλείπει» τη θέση έχοντας ένα πλούσιο και προ πάντων θετικό απολογισμό στην εν λόγω θέση.

Στις 30 Ιουνίου η γ.σ. του ΟΛΘ

olth hhrrdο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και με διακριτικό τίτλο «Ο.Λ.Θ. Α.Ε.» (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 42807/06/Β/99/30 και ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58231004000) με έδρα τη Θεσσαλονίκη,

Ενημέρωση των Αναλυτών για τα Ετήσια Οικονομικά Αποτελέσματα χρήσης 2019 της ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani 053Η Διοικητική Ομάδα της ΟΛΘ Α.Ε., παρουσίασε την Τρίτη 3 Ιουνίου 2020 στους Οικονομικούς Αναλυτές, για πρώτη φορά μέσω τηλεδιάσκεψης από τα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, τα οικονομικά αποτελέσματα και τις εξελίξεις του έτους 2019.

Θετικά πρόσημα για τον ΟΛΘ

thessaloniki limani 368Στις 25 Μαΐου 2020, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε. ενέκρινε την Ετήσια Οικονομική Έκθεση χρήσης 2019, με τα κάτωθι περιληπτικά αποτελέσματα:

Υπεγράφη νέα Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στην ΟΛΘ Α.Ε.

olth limani 053Στη Θεσσαλονίκη την 20/05/2020 η Ο.Λ.Θ. Α.Ε και τα υπαλληλικά Σωματεία των εργαζομένων σε αυτήν, μετά από πολύμηνες διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις συμφώνησαν και υπέγραψαν την μεταξύ τους Επιχειρησιακή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΣΣΕ) για τη ρύθμιση των όρων αμοιβής και εργασίας του προσωπικού από 01/01/2020-31/12/2021.

ΟΛΘ: Παροχή υπηρεσιών Συντήρησης & Επισκευής Εξοπλισμού στο ΣΕΜΠΟ

0Reefers1Η ΟΛΘ Α.Ε. έχει εστιάσει στην παροχή ευρέως φάσματος βοηθητικών υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας προς τους πελάτες της, αναπτύσσοντας ένα πλαίσιο για την ενίσχυση της περαιτέρω συνεργασίας μαζί τους.

ΟΛΘ: Παρελήφθη ο νέος Αυτοκινούμενος Γερανός

0geranosΣτο πλαίσιο των Υποχρεωτικών Επενδύσεων που έχει αναλάβει και εκτελεί με συνέπεια η ΟΛΘ Α.Ε., τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2020, παραδόθηκε στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς συναρμολόγηση ένας νέος Αυτοκινούμενος Γερανός (Mobile Harbour Crane).

ΟΛΘ: Έξι «μνηστήρες» για τον 6ο προβλήτα

olth thessaloniki limani 9642Στο πλαίσιο της συνεπούς υλοποίησης του προγράμματος Υποχρεωτικών Επενδύσεων που έχει αναλάβει η ΟΛΘ Α.Ε., σήμερα Πέμπτη 30 Απριλίου 2020, ολοκληρώθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας η αξιολόγηση του 1ου Σταδίου – Προεπιλογή του Διαγωνισμού για την ανάδειξη Αναδόχου του Έργου «6ος Προβλήτας, Επέκταση Λιμενικής Υποδομής». Για το 2ο Στάδιο επελέγησαν τα ακόλουθα σχήματα:

Δύο νέα πλαίσια ειδικών διαστάσεων (over-height) προστεθήκαν στον εξοπλισμό του ΣΕΜΠΟ της ΟΛΘ Α.Ε.

0ΣΕΜΠΟ ΟΛΘΣτο πλαίσιο του προγράμματος εκσυγχρονισμού του εξοπλισμού της ΟΛΘ Α.Ε., που έχει ως στόχο τη βελτίωση της ποιότητας και του επιπέδου των παρεχόμενων υπηρεσιών στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, 2 νέα τηλεσκοπικά πλαίσια ειδικών διαστάσεων (over-height) έχουν τεθεί σε λειτουργία, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος εκπαίδευσης χειριστών και τεχνικών της εταιρείας, για την ορθή και ασφαλή χρήση τους.

Τέλος Απριλίου τα «νέα» για τον 6ο προβλήτα

olth limani thessalonikiΑναβλήθηκε και θα συνεδριάσει στα τέλη του μήνα το δ.σ. του ΟΛΘ

ΟΛΘ: Πτώση στη διακίνηση φορτίων τον Μάρτιο λόγω της πανδημίας

olth limani 053Η πανδημία του COVID-19 έχει επηρεάσει όλους τους τομείς της παγκόσμιας οικονομίας, συμπεριλαμβανομένης και της παγκόσμιας αλυσίδας εφοδιασμού.

Αντιδράσεις ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση σε αναστολή εργασίας εργαζόμενων στον ΟΛΘ

olth 53533Αντιδρά το τμήμα ναυτιλίας του ΣΥΡΙΖΑ στην απόφαση του ΟΛΘ να θέσεις σε αναστολή εργασίας 48 εργαζόμενους. Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

Μέτρα πρόληψης και προστασίας για τον COVID-19 από την ΟΛΘ Α.Ε.

limani thessalonikisΗ ΟΛΘ Α.Ε. αντιλαμβανόμενη έγκαιρα την κρισιμότητα της κατάστασης λόγω της εξάπλωσης του COVID-19 ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στις συστάσεις της Πολιτείας και των Υγειονομικών Αρχών, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση τόσο της Δημόσιας Υγείας όσο και της προστασίας των εργαζόμενων της, των συναλλασσόμενων με αυτή και των εξωτερικών συνεργατών της, διασφαλίζοντας παράλληλα την απρόσκοπτη λειτουργία της εμπορικής κίνησης και των υπηρεσιών εφοδιαστικής αλυσίδας που εξυπηρετούνται από το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Δωρεά ΟΛΘ Α.Ε. προς το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΧΕΠΑ»

olth limani thessalonikiΗ ΟΛΘ Α.Ε. αναγνωρίζοντας την κρισιμότητα της κατάστασης και την ανάγκη στήριξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας

ΟΛΘ ΑΕ: Ομαλή η διεξαγωγή εφοδιασμού μέσω του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης

olth limani 053Η ΟΛΘ Α.Ε., παρά την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση που επικρατεί, παραμένοντας πιστή στις δεσμεύσεις της για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και απρόσκοπτη λειτουργία της εμπορικής κίνησης του Λιμένα συνεχίζει με πλήρη αφοσίωση να εξυπηρετεί τους πελάτες της.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter