Τετ03032021

Last updateΤρι, 02 Μαρ 2021 5pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

«Πάγωσε την τσιμινιέρα» το… US CDC

0dark clouds Μετά το τρίτο και ένα τέταρτο κύμα της πανδημίας με τις νέες μεταλλάξεις δεν αποκλείεται να «κτυπήσει» τις ΗΠΑ καθιστώντας ακόμη πιο ασαφή τον ορίζοντα έναρξης των κρουαζιέρων στα αμερικανικά χωρικά ύδατα και όχι μόνο.

«Ζεσταίνει» την ανατολική Μεσόγειο το «πράσινο διαβατήριο»

kroyziera pireas 053Το ταχύρυθμο εμβολιαστικό πρόγραμμα του Ισραήλ χάρη στο ποίο έχει επιτευχθεί μεγάλο ποσοστό ανοσίας στην κοινότητα της χώρας φαίνεται να επαναπροσδιορίζει βασικές παραμέτρους στον χάρτη της κρουαζιέρας στην ανατολική Μεσόγειο.

Η ώρα των εθελοντών…

0royal caribbean symphony of the seasΣτο «παρά πέντε» βρίσκεται η υπόθεση του ελέγχου απόδοσης των μέτρων για την μη μετάδοση της πανδημίας από εθελοντές επιβάτες .

Υπό συζήτηση το «άνοιγμα» της κρουαζιέρας

krouaziera OLPΟι προοπτικές της κρουαζιέρας στην Ελλάδα, ιδιαίτερα κατά το άνοιγμα του κλάδου αμέσως μόλις το επιτρέψουν τα επιδημιολογικά δεδομένα, βρέθηκαν στο επίκεντρο της τηλεδιάσκεψης που είχε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης με εκπροσώπους εταιρειών και μελών της Διεθνούς Ένωσης Κρουαζιέρας (CLIA).

«Βρέχει» αναβολές…

0disney magic«Βροχή» από αναβολές προγραμμάτων από ναυτιλιακές εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων ελέω της πανδημίας.

Ο Απριλο-Μάης και τα… εμβόλια

0crown irisΠρωτόκολλα, εμβολιασμοί πληρωμάτων, αναστολές εκκίνησης προγραμμάτων, απαγορεύσεις πτήσεων από τις «κόκκινες» χώρες.

ΟΛΗ: Ανασκόπηση πεπραγμένων 2020 για την Κρουαζιέρα

0limani hrakleio 0 4Το 2020 αποτέλεσε για τον κλάδο της κρουαζιέρας, χωρίς αμφισβήτηση, μια από τις χειρότερες χρονιές στην παγκόσμια ιστορία της αναφέρει ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου στην ανασκόπηση πεπραγμένων του 2020 για την κρουαζιέρα που δημοσιοποίησε χθες.

Μπάρκο μετά τον… εμβολιασμό

0VAC 1Μπάρκο για τα πληρώματα κρουαζιερόπλοιων μετά τον εμβολιασμό τους κατά του COVID-19 είναι η νέα «τάση» που έχουν δρομολογήσει εταιρίες που διαχειρίζονται στόλους κρουαζιερόπλοιων.

Στο «σφυρί» τροφοεφόδια αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων

0miami port cruiseΣημεία των καιρών ελέω πανδημίας. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές το Tiger Group πρόκειται να «φιλοξενήσει μια online δημοπρασία για αποθέματα τροφοεφοδίων που είχαν προορισμό κρουαζιερόπλοια που «πιάνουν» στο Μαϊάμι.

Shipload of Love από την Virgin Voyages

0scarlet lady210Κρουαζιέρα για ερωτευμένους... Ενόψει των εορτασμών του Αγίου Βαλεντίνου η Virgin Voyages ανακοίνωσε την έναρξη της νέας της πλατφόρμας "Shipload of Love"  για την κρουαζιέρα που θα πραγματοποιηθεί με το Scarlet Lady.

COVID-19: Εκτός χάρτη για κρουαζιέρες ο Καναδάς… μέχρι το 2022

0alaskaΑπόφαση «βόμβα» από τις Καναδικές αρχές που έθεσαν ορίζοντα στην απαγόρευση κρουαζιέρων μέχρι τον Φεβρουάριο του 2022.

Πάσχα στην Ελλάδα «βλέπει» η MSC Cruises

0MSC MagnificaH MSC Cruises συνεργάζεται στενά με το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού και τις άλλες συναρμόδιες αρχές με προοπτική να ανοίξει τις προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων της κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα.

Norwegian Cruise: Με ελάχιστη σύνθεση ΙΜΟ τα πλοία της

0ncl ship aerialΗ πανδημία και οι μεταλλάξεις της απομακρύνουν στον ορίζοντα την επανέναρξη των πλοών κρουαζιερόπλοιων.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter