Τετ09232020

Last updateΤετ, 23 Σεπ 2020 1pm

ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Ορίστηκαν τα πρωτόκολλα της CLIA στις ΗΠΑ

0cliaH Cruise Lines International Association (CLIA) ανακοίνωσε χθες την έγκριση των υποχρεωτικών βασικών στοιχείων των πρωτοκόλλων υγείας που θα εφαρμοστούν στο πλαίσιο μιας σταδιακής, ελεγχόμενης επανάληψης των εργασιών της κρουαζιέρας για τις ΗΠΑ.

Εκτός στόλου της Carnival Corporation 18 κρουαζιερόπλοια

0hal amsterdamΕπιταχύνει σύμφωνα με τα στοιχεία την απομάκρυνση των λιγότερο αποδοτικών κρουαζιερόπλοιων από τον παγκόσμιο στόλο της η Carnival Corporation.

Στην Κέρκυρα το «Mein Schiff 6»

0Mein Schiff 6Στο τρίτο κατά σειρά ελληνικό λιμάνι που έχει προγραμματισμένες προσεγγίσεις βρίσκεται το «Mein Schiff 6».

Η TUI Cruises είναι η πρώτη εταιρεία κρουαζιέρας που ξεκίνησε ταξίδια στην Ελλάδα

0Mein Schiff 6Μετά την επιτυχημένη επανεκκίνηση των ταξιδιών της από τα γερμανικά λιμάνια, με ικανοποιημένους επιβάτες και χωρίς προβλήματα, η TUI ξεκίνησε δρομολόγια κρουαζιέρας και στην Ελλάδα από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Από το Ηράκλειο η επίσημη πρώτη της κρουαζιέρας μετά από έξι μήνες

krouaziera 681x384 681x375Μετά από έξι μήνες παύσης η κρουαζιέρα στη χώρα, αλλά και στην ανατολική Μεσόγειο κάνει επανεκκίνηση σήμερα το βράδυ, από το Ηράκλειο με το κρουαζιερόπλοιο Mein Schiff 6 της Tui Cruises.

Πέντε κρουαζιερόπλοια στο «σφυρί»

0columbus 1Πέντε κρουαζιερόπλοια της Cruise & Maritime Voyages θα δημοπρατηθούν μέσω CW Kellock & Co εντός του τρέχοντος μηνός καθένα ξεχωριστά.

Από το Ηράκλειο Κρήτης η πρώτη κρουαζιέρα

Mein Schiff 6 departing Tallinn 5 July 2017Δένει σε λίγες ώρες στο λιμάνι του Ηρακλείου το κρουαζιερόπλοιο Mein Schff 6 της Tui Cruises το οποίο την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει μετά από έξι μήνες παύσης την πρώτη κρουαζιέρα.

Σαλπάρει για Ελλάδα το Costa Deliziosa

0Costa DeliziosaΓια Ελληνικούς προορισμούς βάζει πλώρη σε ένα μήνα από σήμερα στις 10 Οκτωβρίου το Costa Deliziosa για κρουαζιέρες μιας εβδομάδας από την Τεργέστη στην Ελλάδα.

CLIA: Ηγετικός ο ρόλος της βιομηχανίας κρουαζιέρας στην εφαρμογή πρακτικών που προστατεύουν το περιβάλλον

0celebrityTην πρόοδο που συνεχίζουν να κάνουν τα κρουαζιερόπλοια των μελών της Διεθνούς Ένωσης Εταιρειών Κρουαζιέρας (CLIA) στην ανάπτυξη και την εφαρμογή προηγμένων τεχνολογιών και πρακτικών για την επίτευξη χαμηλότερων εκπομπών αερίων του άνθρακα, υψηλότερων αποδόσεων και ενός καθαρότερου θαλάσσιου περιβάλλοντος, εν πλω και στα λιμάνια, επιβεβαιώνει η Έκθεση Περιβαλλοντικών Τεχνολογιών και Πρακτικών της Παγκόσμιας Βιομηχανίας Κρουαζιέρας της CLIA για το 2020, η οποία εκπονήθηκε από την Oxford Economics.

Εξορμά στην Αυστραλία η Princess Cruises

0royalprincessΠέντε κρουαζιερόπλοια της ετοιμάζεται να δρομολογήσει η Princess Cruises στην Αυστραλία για την περίοδο 2021-2022.

Τέλη του 2021 «βλέπει» την Ν. Αμερική η Costa Cruises

0Costa PacificaΗ Costa Cruises ανακοίνωσε την ακύρωση της σεζόν 2020-2021 στη Νότια Αμερική εξ αιτίας της ασάφειας που έχει δημιουργήσει η πανδημία.

Είκοσι «τολμηροί» του Σεπτέμβρη

0MSCΕίκοσι κρουαζιερόπλοια συνολικά επανακάμπτουν στην ενεργό δράση μετά την «άγκυρα» που έριξαν υποχρεωτικά λόγω της πανδημίας.

MedCruise Awards 2020 για την Celestyal Cruises

0βραΗ Celestyal Cruises, η βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, βραβεύτηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα MedCruises Awards, την αναγνωρισμένη διοργάνωση που στόχο έχει την ανάδειξη των εταιρειών που αριστεύουν και καινοτομούν στον κλάδο του τουρισμού και της κρουαζιέρας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter