Σαβ04042020

Last updateΣαβ, 04 Απρ 2020 11am

Covid -19:Απαλλαγή τελών και οικονομικές διευκολύνσεις ανακοίνωσε ο Δήμος Πειραιά

0moraliΟ Δήμος Πειραιά, κατανοώντας τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και λαμβάνοντας υπόψη τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, αποφάσισε τη λήψη σημαντικών κοινωνικών μέτρων, για τη στήριξη και τη διευκόλυνση των δημοτών που διαβιούν και ασκούν επαγγελματική δραστηριότητα στον Δήμο.

Καραντίνα ζητά το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών

0επιβατες«Ιδιότυπη» καραντίνα ζητά από την κυβέρνηση το Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών. Ειδικότερα ζητά την άμεση απαγόρευση όλων των αφίξεων ακόμα και αυτές των μόνιμων κατοίκων βάσει επίδειξης του Ε1, καθώς εκφράζεται τεράστια ανησυχία ότι ο αριθμός των εποχιακών εργαζομένων που διαθέτει το απαραίτητο έγγραφο και έχει ήδη μετακινηθεί προς αυτά είναι μεγάλος και θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Σε «ρότα» ξενοδοχείου για καραντίνα

0ANEK LINESΣήμερα το απόγευμα αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των 261 εκ των συνολικά 380 επιβαινόντων στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος» της ΑΝΕΚ, οι οποίοι δεν έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Ελλιμενίστηκε το «Ελευθέριος Βενιζέλος»

0ANEK LINESΣτην προβλήτα του σταθμού κρουαζιέρας "Θεμιστοκλής", στο λιμάνι του Πειραιά, βρίσκεται το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μετά τα 119 κρούσματα κορωνοϊού που εντοπίστηκαν μεταξύ των 383 επιβαινόντων του πλοίου.

«Τέρμα» και …το κολύμπι

0κολύμπιΜετά τα «κρούσματα» κολυμβητών σε ακτές της Αττικής και όχι μόνο το ΥΝΝΠ με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι απαγορεύεται στο πλαίσιο των μέτρων για της ανάσχεση της διασπορά του κορωνοϊού και το κολύμπι.

Το Ε.Β.Ε.Π. συστρατεύεται με το Υπουργείο Υγείας και μαζί με τις επιχειρήσεις - μέλη του δίνει τη «μάχη» κατά του κορονοϊού

0korkidhsΤο Δ.Σ. του Ε.Β.Ε.Π. αποφάσισε την οικονομική στήριξη του ΕΟΔΥ με την κατάθεση του ανώτατου δυνατού ποσού στον ειδικό λογαριασμό του Υπουργείου Υγείας για τη στήριξη της Δημόσιας Υγείας, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες ενέργειες σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία της περιοχής ευθύνης του.

Παρουσία του Πρωθυπουργού η παραλαβή υγειονομικού υλικού δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση

0mitsotakisΟλοκληρώθηκε η παραλαβή των 13,5 εκατομμυρίων προστατευτικών μασκών από την Κίνα (8,34 εκατομμύρια παραδόθηκαν σήμερα), που αποκτήθηκαν χάρη σε δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση, στο πλαίσιο των αδιάκοπων προσπαθειών για θωράκιση του συστήματος υγείας και των εργαζομένων του έναντι του κορωνοϊού.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter