Τρι07142020

Last updateΤρι, 14 Ιουλ 2020 6pm

ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Θεοχάρης: Επιδίωξή μας είναι ένα μοντέλο τουρισμού 12 μηνών για την Ελλάδα

toyristas 543«Επιδίωξή μας είναι ένα μοντέλο τουρισμού 12 μηνών για την Ελλάδα» δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης σε ημερίδα της εφημερίδας «Γνώμη» Πατρών.

Δωρεάν Webinars για το myDATA από την OnLine Data

0ΡοδόπουλοςΔωρεάν Webinars σχετικά με την ηλεκτρονική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ, myDATA, ξεκινά η OnLine Data A.E. στο πλαίσιο ενημέρωσης όλων των επιχειρήσεων της χώρας σχετικά με την υποχρέωσή τους να εναρμονιστούν με τη νέα ηλεκτρονική υποβολή των οικονομικών τους βιβλίων, η εφαρμογή της οποίας ξεκινά την 1η Οκτωβρίου 2020.

Απώλειες 350 εκατομμυρίων ευρώ ανακοινώνουν τα ξενοδοχεία Αθήνας - Θεσσαλονίκης στο 6άμηνο του έτους

germanoi touristesΣε 350 εκατ. ευρώ εκτιμάται η απώλεια εσόδων για τα ξενοδοχεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης το πρώτο εξάμηνο του 2020, σύμφωνα με σχετική μελέτη που ανακοινώθηκε σήμερα από την ένωση ξενοδόχων Αθηνών, Αττικής και Αργοσαρωνικού.

Συνάντηση των Οικολόγων Πράσινων με το ΕΒΕΠ

0praΣυνεχίζονται οι επαφές των Οικολόγων Πράσινων με τους παραγωγικούς φορείς της χώρας προκειμένου να ανοίξει ο διάλογος για την οικονομία και την πράσινη ανάπτυξη.

Κορκίδης: Πρόταση στα Επιμελητήρια για εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα

0korkidis vasilis newΠρόταση στην γ.σ. των Επιμελητηρίων για εμπάργκο στα τουρκικά προϊόντα να αποφασίσει ένα ψήφισμα διαμαρτυρίας, πως ως επιχειρηματίες δεν εισάγουμε και δεν εξάγουμε στη Τουρκία και ως καταναλωτές δεν αγοράζουμε τα προϊόντα τους με barcode που αρχίζει από 868 και 869» κατέθεσε ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Β. Κορκίδης.

Οι ιστιοπλόοι του Ράλλυ Αιγαίου τιμούν τους Σαλαμινομάχους στην επέτειο των 2.500 ετών

0ralyΑθλητές που έχουν δοξάσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς Αγώνες, παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα πάρουν μέρος και εφέτος στο Ράλλυ Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης.

Το Ε.Β.Ε.Π. παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα τελωνειακού ελέγχου και ασφάλειας «ICS2» πριν την άφιξη εμπορευμάτων στην ΕΕ

0korkidis vasilis newΟ Πρόεδρος του Ε.Β.Ε.Π., κ. Βασίλης Κορκίδης, παρουσίασε το νέο ευρωπαϊκό τελωνειακό Σύστημα Ελέγχου Εισαγωγής (Import Contol System 2) για τον έλεγχο πριν από την άφιξη εμπορευμάτων σε χώρα της ΕΕ, στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε από τον Σύνδεσμο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών,

ΕΒΕΠ: Η Ελλάδα μπορεί και πρέπει να αναπτύξει πιο «ετερογενή οικονομία»

0korkidis vasilis newΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, στο πλαίσιο της δημόσιας ηλεκτρονικής διαβούλευσης του σχεδίου για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης, κατέθεσε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων προτάσεις σχετικά με τις ανάγκες, τις προκλήσεις, τους στόχους, την κατανομή και τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα του «ΕΠΑ 2021-2025».

Το 57ο Ράλλυ Αιγαίου θα είναι αφιερωμένο στο επετειακό έτος « Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020»

0raliΜε υγειονομικό πρωτόκολλο θα ανοίξει πανιά αυτή τη χρονιά το Ράλλυ Αιγαίου, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στο Επετειακό Έτος «Θερμοπύλες – Σαλαμίνα 2020».

Μ. Κόνσολας: «Είναι ώρα για μια Ευρωπαϊκή Νησιωτική Πολιτική»

0ΚόνσολαςΑΣτην κατάθεση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για μια Ευρωπαϊκή Νησιωτική Πολιτική προχώρησε ο Υφυπουργός Τουρισμού και Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας, θέτοντας, μάλιστα, και το ζήτημα ειδικών φορολογικών συντελεστών για τα νησιά.

Πρωτοβουλία ΒΕΠ ενημέρωσηw για την Οδηγία “Seveso”

0MICHALAROSΣτην επιμελητηριακή περιφέρεια του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραία λειτουργούν οι μεγαλύτερες χημικές βιομηχανίες της χώρας.

Μηταράκης για Λιμενικό Σώμα: «Το 2020 είχαμε τις λιγότερες απώλειες ζωής από ποτέ στο Αιγαίο»

0ΜηταράκηςΤο Λιμενικό Σώμα είναι ενεργό στο Αιγαίο «για να προστατέψει ζωές στην θάλασσα. Το 2020 είχαμε τις λιγότερες απώλειες ζωής από ποτέ στο Αιγαίο. Έχει καταγραφεί ο θάνατος μόνο ενός ατόμου καθ' όλη τη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου, φυσικά είναι λυπηρό, αλλά μια θετική εξέλιξη για τη διασφάλισης της ανθρώπινης ζωής».

Τo Ε.Β.Ε.Π. ενημερώνει για τα έργα αστικής ανάπλασης της περιοχής Aγίου Διονυσίου στον Πειραιά

0ΕΒΕΠΤο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς ενημερώνει για την έναρξη και το χρονοδιάγραμμα των εργασιών για την αστική ανάπλαση της περιοχής του Αγίου Διονυσίου στον Δήμο Πειραιά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter