Τρι03192024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Αναβάλλεται το 1ο Ακτοπλοϊκό Συνέδριο του TheSeaNation Conference-Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα

protoaktoploiko2


Αναβάλλεται  η διοργάνωση του 1ου Ακτοπλοϊκού Συνεδρίου του TheSeaNation Conference μετά τα κυβερνητικά μέτρα πρόληψης που ανακοινώθηκαν για την περιστολή της μετάδοσης του κοροναϊού, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται και η απόφαση για αναστολή της διεξαγωγής όλων των συνεδριακών εκδηλώσεων της χώρας για τέσσερις εβδομάδες.

Το συνέδριο, που διοργανώνει το ναυτιλιακό ειδησεογραφικό site «Theseanation.gr» με τίτλο: «H ελληνική ακτοπλοΐα αρτηρία ζωής για τα νησιά» θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα  Ευγενίδου σε νέα ημερομηνία εντός του Μαΐου η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Λυπούμαστε για την τυχόν ταλαιπωρία, ωστόσο, η ασφάλεια και η υγεία  έχει ύψιστη προτεραιότητα για όλους μας.

Θέλουμε  να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές, τους χορηγούς, τους  συνεργάτες και τους συμμετέχοντες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στην  ομάδα μας και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την αξιόπιστη σχέση με όλους σας.

Οι προετοιμασίες για το συνέδριο συνεχίζονται κανονικά και για οποιαδήποτε σχετική συνεννόηση, μην διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας στο email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter