Παρ05032024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Συνεργασία BV με OrbitMI για την απανθρακοποίηση

0bureau veritas logo

Το Bureau Veritas και η εταιρεία ναυτιλιακού λογισμικού OrbitMI με έδρα τη Νέα Υόρκη ανακοίνωσαν μια στρατηγική συνεργασία, η οποία εδραιώθηκε από το Bureau Veritas επενδύοντας στο OrbitMI για την υποστήριξη της απαλλαγής από τον άνθρακα.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, με στόχο την επιτάχυνση της ανάπτυξης τόσο των υφιστάμενων όσο και των νέων λύσεων που βασίζονται σε δεδομένα, η συνεργασία θα αξιοποιήσει συνδυασμένες δυνάμεις για την αντιμετώπιση των διπλών ευκαιριών του ψηφιακού μετασχηματισμού και της απανθρακοποίησης της ναυτιλίας.
Το τμήμα Marine & Offshore του Bureau Veritas και η OrbitMI θα ασχοληθούν με τις άμεσες κανονιστικές απαιτήσεις και τις απαιτήσεις απαλλαγής από τις ανθρακούχες εκπομπές των πελατών που θέτουν τα πρότυπα CII, EU ETS και τα πρόσφατα θεσπισθέντα πρότυπα FuelEU, καθώς και το μακροπρόθεσμο ταξίδι ψηφιακού μετασχηματισμού τους.
Η ΟrbitMI επιδιώκει «μετασχηματισμό χωρίς διακοπή» επιτρέποντας στην καθαρή πλατφόρμα λογισμικού ως υπηρεσία, Orbit, να ενσωματωθεί εύκολα στα υπάρχοντα συστήματα και τις επιχειρηματικές διαδικασίες των ναυτιλιακών εταιρειών. Κατά συνέπεια, το Orbit μετατρέπει τα δεδομένα σε πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα άτομα και οι ομάδες για να βελτιώσουν τις εργασίες που κάνουν καθημερινά, είτε στο πλοίο είτε στην ξηρά.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter