Τετ05082024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Βραβείο ταχύτητας

0NYK

Βραβείο για τις ταχύτητες των πλοίων της που διαπλέουν τα ύδατα στην Βόρειο Αμερική με στόχο την προστασία των κητοειδών έλαβε η ΝΥΚ.
Το πρόγραμμα αυτό ενθαρρύνει την εθελοντική μείωση της ταχύτητας των σκαφών στο κανάλι της Σάντα Μπάρμπαρα και στην περιοχή του κόλπου του Σαν Φρανσίσκο για την προστασία των φαλαινών και τη μείωση της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Για περίπου επτά μήνες από την 1η Μαΐου 2022, οι εταίροι του προγράμματος φέρεται να ανέλυσαν τα δεδομένα του αυτόματου συστήματος πληροφοριών (AIS) κάθε συμμετέχουσας εταιρείας και αξιολόγησαν τη συμμόρφωση της εταιρείας στο αίτημα διέλευσης των πλοίων με ταχύτητα 10 κόμβων ή λιγότερο μέσω των ζωνών VSR.
Περισσότερο από το 85% των πλοίων που λειτουργούν στη Νέα Υόρκη διατήρησαν ταχύτητα πλοήγησης μικρότερη από 10 κόμβους, υψηλότερο ποσοστό από ό, τι τα τελευταία τέσσερα χρόνια.
Η NYK σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει το βραβείο των 20.000 δολαρίων για την αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαλλοντικών ζητημάτων στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας βιωσιμότητας του Ομίλου NYK.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter