Πεμ05022024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Σε ισχύ SECAs στην Ν. Κορέα

rupoi ploion6

Με ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2022, η Νότια Κορέα εφαρμόζει την υποχρεωτική χρήση καυσίμου θείου 0,1% ή εναλλακτικών μέσων συμμόρφωσης, σε ότι πλοηγείται, ελλιμενίζεται και αγκυροβολεί στις SECAs που έχουν ανακοινωθεί.
Ως εκ τούτου, θα είναι υποχρεωτική η χρήση καυσίμων με μέγιστη περιεκτικότητα σε θείο 0,1% κατά την πλοήγηση εντός της SECA της Νότιας Κορέας. Οι ισχύοντες κανονισμοί ισχύουν μόνο για πλοία αγκυροβολημένα ή ελλιμενισμένα σε λιμενικές περιοχές του Incheon, Pyeongtaek-Dangjin, Yeosu-Gwangyang, Busan και Ulsan. Ωστόσο, από την 1η Ιανουαρίου 2022, τα πλοία θα υποχρεούνται να χρησιμοποιούν 0,10% καύσιμο θείου κατά την πλοήγηση ή τη λειτουργία τους στις καθορισμένες ζώνες (SECAs) που περιλαμβάνουν τους προαναφερθέντες λιμένες.
Ως εκ τούτου, τα σκάφη που σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον SECA της Νότιας Κορέας θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη μετάβαση καυσίμου σε μαζούτ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο (με περιεκτικότητα σε θείο που δεν υπερβαίνει το 0,10%)
Επιτρέπεται η χρήση συστήματος καθαρισμού καυσαερίων (EGCS) αντί της χρήσης μαζούτ χαμηλής περιεκτικότητας σε θείο 0,10% και επί του παρόντος δεν εφαρμόζονται περιορισμοί στην απόρριψη νερού από πλυντήρια ανοικτού βρόχου.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter