Παρ03292024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Ενισχύει το δυναμικό της η Neptune Maritime Leasing

Lars Solbakken

H Neptune Maritime Leasing Limited ανακοίνωσε ότι ενέταξε στην δύναμη της τον Lars Solbakken ως σύμβουλο στο εκτελεστικό της συμβούλιο.


Υπενθυμίζεται ότι στην Neptune Maritime Leasing Limited μέτοχοι είναι η Costamare η οποία επένδυσε πρόσφατα 200 εκατ. δολ. και το Latsco Family Office, το Family Office της οικογένειας της Μαριάννας Λάτση.
Ο Χάρης Αντωνίου, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Neptune Leasing, σχολίασε μεταξύ άλλων ότι «είναι τιμή μας που ακόμη άλλος ένας κορυφαίος εμπειρογνώμονας της ναυτιλίας συμφώνησε να υποστηρίξει την πλατφόρμα υπηρεσιών χρηματοδοτικής μίσθωσης που προσφέρουμε στην ναυτιλιακή κοινότητα. Ο Λαρς θα μας βοηθήσει να επιτύχουμε τον στόχο μας να δημιουργήσουμε ένα υψηλής ποιότητας διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο στη ναυτιλία και τις πετρελαϊκές υπηρεσίες. Καλωσορίζω τον Lars στη Neptune Leasing".
Η Gabriella Kindert, μη εκτελεστική διευθύντρια και πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου, πρόσθεσε: "Με τη μακρόχρονη εμπειρία του στον τομέα, ο Lars θα βοηθήσει την εταιρεία να επιδιώξει την αποστολή και τους αναπτυξιακούς της στόχους. Καλωσορίζω τον Lars ως σύμβουλο στο διοικητικό μας συμβούλιο".
Ο Lars Solbakken σχολίασε: "Είμαι στην ευχάριστη θέση να αρχίσω να εργάζομαι ως σύμβουλος της Neptune Leasing. Η εταιρεία βρίσκεται σε καλή θέση για να προσφέρει ένα πολύ ανταγωνιστικό προϊόν χρηματοδοτικής μίσθωσης και θα πρέπει να είναι ένας πολύ ελκυστικός χρηματοδοτικός εταίρος τόσο για τις ναυτιλιακές εταιρείες όσο και για τις εταιρείες παροχής υπηρεσιών πετρελαίου".
Ο κ. Solbakken έχει διατελέσει σε διάφορες ανώτερες θέσεις στη ναυτιλία και τον τραπεζικό τομέα. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της Ship Finance International Ltd, της Norwegian Car Car Carriers ASA και της Ocean Yield ASA. Στον τραπεζικό τομέα έχει διατελέσει γενικός διευθυντής της Fortis Bank, κ.α. Ο κ. Solbakken έχει μεταπτυχιακό δίπλωμα από τη Νορβηγική Σχολή Οικονομικών Επιστημών.

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter