Τρι04302024

Last updateΔευ, 01 Ιουλ 2024 7am

Επόμενος πρόεδρος του ICS ο Emanuele Grimaldi

0Emanuele Grimaldi Grimaldi Group online

Το Διεθνές Ναυτιλιακό Επιμελητήριο ονόμασε τον Emanuele Grimaldi, διευθύνοντα σύμβουλο του Grimaldi Group, ως τον επόμενο πρόεδρό του.

Ο κ. Grimaldi θα αντικαταστήσει τον Esben Poulsson, ο οποίος έχει διατελέσει πρόεδρος από το 2016 τον Ιούνιο του 2022 στην ειδική συνεδρίαση του Επιμελητηρίου. Μόλις εκλεγεί τον Ιούνιο του επόμενου έτους, ο κ. Grimaldi θα κληρονομήσει σημαντικές προκλήσεις άσκησης πίεσης για τη διεθνή ναυτιλία εν μέσω ευρείας κριτικής σχετικά με την αδυναμία των χωρών να επιτύχουν συναίνεση σχετικά με τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στα πλοία και να καταστήσουν τη ναυτιλία πιο ορατή στις κυβερνήσεις.
Το ICS εργάστηκε σκληρά τους τελευταίους 18 μήνες για να βρει ψηφίσματα για την κρίση των ναυτικών που προκλήθηκε από την πανδημία, η οποία παρέσυρε εκατοντάδες χιλιάδες στη θάλασσα, αλλά αγωνίστηκε να σημειώσει σημαντική πρόοδο στην ακρόαση της φωνής της διεθνούς ναυτιλίας.
Ο κ. Grimaldi είναι πρώην πρόεδρος της ιταλικής ένωσης εφοπλιστών Confitarma, καθώς και της Ένωσης Ναυτιλίας της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Έχει επίσης διατελέσει νυν αντιπρόεδρος του ICS από το 2017

Περισσότερα νέα

News In English

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εγγραφή NewsLetter